Dea Đurđević se vraća na televiziju Pink: Napokon se vraćam na svoje mesto!

Dea Đurđević se vraća na televiziju Pink: Napokon se vraćam na svoje mesto!

Autor: | 16/12/2019

0

Voditeljka jutarnjeg programa “Novo jutro” na televiziji Pink, Dea Đurđević, je preživela s osmehom traumu koju bi malo ko podneo. 

Uvek nasmejana i optimistična, Dea Đurđević je za sobom ostavila pakao u koji se pretvorio njen život nakon saobraćajne nesreće u kojoj joj je autobus otkinuo ruku. Izborila se s mnogobrojinim operacijama, kojih je bilo više od 20, ni jednog momenta ne želeći da odustane i preda se.

Snažna i borbena, uz pomoć sjajnog lekarskog tima, Dea je uspela da preživi i zadrži ruku. Napor, vežbanje i upornost su samo neke osobine hrabre voditeljke, koje su je vodile ka izlečenju i potpunom oporavku.

https://www.instagram.com/p/B3FRUo9olAi/

Naravno, ništa u životu nakon takve nesreće ne može biti isto kao pre, ali Dea Đurđevićje znala da neće odustati od posla koji voli.

Voditeljka jutarnjeg programa “Novo jutro” na televiziji Pink, je inače 11. jula, nakon pet meseci od nesreće, imala prvi zvanični radni dan nakon saobraćajne nesreće. Ali, nakon toga se posvetila fizikalnoj rehabilitaciji koja je trebala da joj vrati pokretljivost i funkcionalnost ruke koja je bila gotovo potpuno amputirana.

Njena snaga u ovoj borbi je bila tolika da joj se svi dive, a to je nasledila, kako kaže, od majke Nene, koja joj je bezrezervna podrška.

- U bolnici su me često pitali: ”Od čega si, ženo, kad si tako hrabra”. Sebi sam stalno zadavala nove izazove i zahteve i to me guralo napred, ali tek za godinu do dve, tako su lekari rekli, mogu da očekujem da budem ona stara Dea, da se sve vrati u normalu, rekla je Dea i otkrila da je od majke naučila da bude čelična lejdi.

- Izgleda sa sam od mame nesvesno naučila da budem hrabra i da izgledam čelično, kao hladna lejdi koja ne pokazuje emocije. Meni je fizički bilo najteže, ali mislim da je mojoj Neni psihički bilo mnogo teže nego meni, jer je gledala svoje dete kojem ne može da pomogne. Ona nije plakala ili bar ne preda mnom – rekla je voditeljka za “Blic”.

Nasmejana i dobro raspoložena, Dea je tog letnjeg dana, sa kolegom Predragom Sarapom dočekala gledaoce u “Novom jutru”, a prve utiske nakon završetka programa podelila je sa našom novinarkom i njenom kamerom.

– Vratila se kraljica – Poručila je Dea ovog leta.

Ali, ovog decembra je konačno nakon svih terapija ponovo na svom radnom mestu.

Dea Đurđević se i zvanično, za Svetog Nikolu, 19. decembra vraća pred televizijske kamere

Ove lepe vesti je podelila sa svojim prijatečljima i fanovima na Instagramu:

https://www.instagram.com/p/B6ISUL1JkwA/

Mnogobrojne kolege i prijatelji su joj poželeli da s osmehom započne jutro na svojoj matičnoj televiziji i za sobom ostavi sve ono ružno što joj se desilo. Ipak, jedan od komentara ju je posebno dirnuo:

- Bravo! Čestitam na pobedi! Samo jaki pobeđuju na Nikoljdan! Divan poklon - vraćaš nam se! Sve što je ružno neka se briše, budućnost srećna i nova neka se piše - piše u komentarima ispod Deine objave.

Hellomagazin.rs ATA Images