Relja Popović otkrio kako je počela Nikolijina i njegova ljubavna priča

Relja Popović otkrio kako je počela Nikolijina i njegova ljubavna priča

Autor: | 15/12/2019

0

Relja Popović po prvi put ispričao je na koji način je osvojio Nikoliju, sa kojom punih pet i po godina uživa u prelepoj ljubavi

Punih pet i po godina Nikolija Jovanović i Relja Popović uživaju u srećnoj vezi, a kruna njihove ljubavi je rođenje ćerke Ree 2016. godine.

- Jedno drugom smo najveća podrška u svemu što radimo. Već pet godina se držimo zajedno i ona je moja najveća ljubav - nedavno je izjavio Relja.

Relja priznao: Nikolija je moja najveća ljubav!

Relja je Nikoliju osvojio jednom rečenicom

O tome kako je počela njihova ljubavna priča malo se zna.

Ipak, gostujući kod Sanje Marinković u emisiji "Magazin In", zet Vesne Zmijanac otkrio je na koji način je osvojio Nikoliju.

 Ona kaže da se to desilo kad sam izgovorio jednu rečenicu, nije važno ni koju. U tom momentu ona je znala da sam čovek sa kojim hoće da provede ceo život. Nisam čekao da mi se baci u zagrljaj, nekako sam pustio da vreme radi u korist našeg odnosa. Da vreme pokaže koliko smo mi jedno za drugo ili nismo. I evo, prošlo je pet i po godina - iskreno je ispričao Relja i dodao:

Nikolija Jovanović proslavila 30. rođendan: Bajke postoje, kada imate princa pored sebe (foto)

- Uvek je najlakše reći sve sam spreman da uradim i uradio bih sve. Ali daj da gledam da me život ne stavlja na takav test. Čuvam odnos na drugačiji način da ne dolazi do toga da moraš da radiš sve.

hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti