Kraljica Ranija izgleda kao modna ikona i s ne tako skupom odećom

Kraljica Ranija izgleda kao modna ikona i s ne tako skupom odećom

Autor: | 15/12/2019

0

Kraljica Ranija od Jordana je žena koja već duže vreme nosi titulu modne ikone i to s potpunim pravom, jer zaista ume da iznese svaku kombinaciju.

Iako pripada kraljevskoj porodici i može sebi da priušti najskuplje brendirane komade odeće, kraljica Ranija to ne čini.

Ovog puta je za javno pojavljivanje odabrala jednu kombinaciju iz Zare, a koju i naše žene mogu da priušte. Nqa ovaj način je još jednom pokazala tu svoju sjajnu osobinu da se obuče istovremeno vrlo konzervativno i vrlo modno osvešteno.

Zahvaljujući tituli, lepoti, osmehu i elegantnom stilu kraljica Ranija od Jordana važi za jednu od najmoćnijih žena na svetu

Sa plavo-smeđom bluzom živopisnog printa, iskombinovala je suknju sličnih boja, ali potpuno različitog uzorka. Iako uzorci međusobno ‘ratuju’, ova kombinacija koja ukupno košta oko 70 evra, deluje skladno, moderno i hrabro.

Ipak, jedna "stvarčica" na njoj je ipak pokazala status. Celu odevnu kombinaciju značajno je poskupela njena luksuzna kožna torbica.

Kraljica Ranija je, ne zaboravimo, ipak kraljica!

Reč je o modelu Nina modne dizajnerke Gabrijele Herst čija je cena oko 2000 dolara.

Ko je kraljica Ranija?

Kao mlađa ćerka Faisala i Ilham Sedki al-Jasin, Ranija al-Jasin rođena je 31. avgusta 1970. godine u Kuvajtu. Osnovno i srednje obrazovanje stekla je u novoengleskoj školi u svojoj rodnoj zemlji, a studije je završila na američkom univerzitetu u Kairu, glavnom gradu Egipta. Diplomirala je poslovnu administraciju i početkom devedesetih godina prošlog veka prvi put se zaposlila u gradskoj banci.

https://www.instagram.com/p/B6DrVDWiWjF/

Već tada plenila je svojom elokvencijom koja joj je u kombinaciji sa zavodljivim osmehom i atraktivnom linijom krčila put ka zapaženoj ulozi u arapskom društvu. Obrazovana i ambiciozna , ona je nedugo nakon prvog poslovnog angažmana napredovala i njena firma postala je jedna je od najmoćnijih na privrednom tržištu tog reona.

Svojom pojavom i karakterom uvek je bila iznad proseka

Dospela je u Aman, glavni grad Hašemitske kraljevine Jordan, gde je počela da radi u jednoj od najpoznatijih svetskih kompjuterskih organizacija Apple. Ta pozicija donela joj je mogućnost da upozna mnoge značajne i dobrostojeće ličnosti, a kako je svojom pojavom i karakterom bila iznad proseka, bilo je samo pitanje vremena kad će iskoristiti mogućnosti koje joj se nude.

https://www.instagram.com/p/B5-1K2DHleC/

Kako je princ zaveo lepu Raniju

Na jednoj večernjoj zabavi 1993. godine upoznala je tadašnjeg princa Abdulaha Al-Huseina koji je bio dovoljno vešt da zaintrigira lepu Raniju. Ne samo da ju je zainteresovao, već je uspeo da pobere njene simpatije i u tom periodu rodila se ljubav koja je, kako se kasnije ispostavilo, postala važna za čitavu kraljevinu.

https://www.instagram.com/p/B6EiqJMniQT/

hellomagazin.rs Guliver/Getty/Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još