Lepa Brena: Uživam u zrelim godinama i nikad se ne bih vratila u mlađe dane

Lepa Brena: Uživam u zrelim godinama i nikad se ne bih vratila u mlađe dane

Autor: | 14/12/2019

0

Lepa Brena godine nosi sa ponosom

Iako je pravilo da se žene ne pitaju za godine, legendarna pevačica nema problem da kaže da je proslavila 59. rođendan. Lepa Brena godine nosi sa ponosom, jer je ostvarena u svim sferama- majka je dva odrasla sina Viktora i Stefana, a njena karijera je dostojna dobrog filmskog scenarija. U razgovoru za hrvatsko izdanje magazina "Gloria" ona je otkrila da su joj pedesete godine donele sreću i stabilnost.

- Stabilnost, sreću i zadovoljstvo što sam ispunila svoje snove. Kao roditelj sam s Bobom učinila sve da naša deca budu voljena, da steknu samopouzdanje, dobar odgoj i obrazovanje, kao i radne navike. A poslovno me najviše raduje što brend Lepe Brene nije izgubio kredibilitet niti nakon 38 godina i što je ostao sinonim za dobro raspoloženje, veselje, optimizam i zabavu, rekla je i istakla da se starosti ne boji.

Lepa Brena stigla u Zagreb: Jedva čekam sutra! (foto)

- Ne, ali je medijski pritisak koji osećam kao žena u svojim godinama neverovatan i diskriminišući. Ženama se, naime, nameće ideal večne mladosti pa ne smeju da ostare, a svetom upravljaju muškarci u sedamdesetima i osamdesetima, koji  svojih godina ne treba da se stide. Svetli primeri koji me nadahnjuju su pevačice poput Šer, Selin Dion i Tine Tarner i glumica Sofija Loren, čije karijere pokazuju da se znanje i iskustvo s godinama povećavaju i daju rezultate vredne poštovanja. Zato se ja svojih zrelih godina ne stidim, niti ih skrivam, nego uživam u njima. I da je to moguće, nikad se ne bih vratila u svoje dvadesete, tridesete ili četrdesete - bilo pa prošlo, bila je iskrena legendarna pevačica,a zatim otkrila i da li je pristalica estetskih zahvata.

Lepa Brena: Boba me drži dalje i od kuhinje i od čaše

 

- Minimalno invazivnih. Korekcije su ponekad nužne, ali ne moramo sve izgledati isto - s pravilnim nosevima, napućenim usnama, velikim grudima. Osim toga, preterivanje vodi u opsesiju, bolest i zavisnot. Smatram da bi žene mnogo više trebalo da rade na unutrašnjem biću i duhovnosti, a ne samo na spoljašnjem izgledu. Volim vesele i nasmejene ljude s dobrom energijom - baš me briga kako izgledaju, mnogo je važnije kako zrače, rekla je Lepa Brena za pomenuti magazin.

Hellomagazin.rs Andreja Damjanovic/Luka Šarac
Tagovi: lepa brena

Pročitajte još