Radost u porodici Džajić: Fudbalska legenda dobila drugog unuka

Radost u porodici Džajić: Fudbalska legenda dobila drugog unuka

Autor: | 12/12/2019

0

Porodila se Džajina ćerka

Za porodicu Zvezdine zvezde danas je poseban dan - porodila se Džajina ćerka! Sanja Džajić, starija naslednica fudbalske legende na svet je donela drugog sina, kome su ona  i njen izabranik Vladimir Vranješ odlučili da daju ime Ognjen. Dolazak bebe obradovao je celu porodicu, a najviše starijeg brata Luku koji ima dve godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mr. Hair Aleksa Rabrenović (@mrhairaleksarabrenovic) on Aug 12, 2017 at 1:24pm PDT

Vladimir i Sanja ne vole da se eksponiraju, a svoju ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti, ali ponosna mama nije odolela da na društvenim mrežama ne otkrije da čeka dečaka.  Još pre šest meseci je objavila fotografuju dvogodišnjeg sina Luke kako drži plave balone i tako otkrila da je beba koju nosi dečak.


Vest o dolasku unuka Džaju je zatekla u Atini gde je prisustvovao utakmici Zvezde i Olimpijakosa.

Kada je prvi put saznao da će postati deda Džaja se rasplakao. Fudbalski as je pred rođenje prvog unuka Luke izjavio da bi voleo da se dečak bavi bilo kojim sportom, ne zbog prezimena već samo zato što sport pozitivno utiče na razvoj deteta.

I mlađa naslednica Dragana Džajića,  koja je u braku sa Milošem Ivanovićem, bratom teniserke Ane Ivanović, u drugom je stanju.

Dragan Džajić je najponosniji otac na svetu: Prvi ples sa ćerkom je bio nezaboravan (video)

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je  vest da su mu ćerke Sanja i Dragana trudne saznao je na dan 73. rođendana. Lekari su tada prognozirali da će se lepe sestre poroditi istog dana, pa sa nestrpljenjem iščekujemo vest o dolasku treće bebe u porodicu.

Inače, Dragana je o svojoj borbi za potomstvo govorila za magazin "Story" otkrivši da je prošla težak i muktorpan put kako bi ostala u drugom stanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) on May 26, 2019 at 9:42am PDT

– Mnogo puta dobijala sam “ne” kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Ipak, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u samog sebe – otkrila je Dragana neporedno posle svadbe.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Najnovije vesti