Otvoren Big Fashion park:  Beograd je dobio novu šoping destinaciju

Otvoren Big Fashion park: Beograd je dobio novu šoping destinaciju

Autor: | 12/12/2019

0

Big Fashion park u Beogradu:U okviru nove šoping destinacije nalazi se i prva Decathlon radnja u Srbiji

 

Nakon dve i po godine od otvaranja BIG FASHION centra, Beograd je dobio novu šoping destinaciju – BIG FASHION Park. Lokacija na Karaburmi postala je jedna od vodećih šoping destinacija u gradu, od sada bogatija i za prvu radnju čuvenog francuskog sportskog brenda u Srbiji, Decathlon.

BIG FASHION Park je simbolično otvoren 12.12, tačno u 12 časova, a prisutnima su se na svečanosti obratili Nj.E. Alona Fišer-Kan, ambasadorka Izraela u Republici Srbiji, g. Mišel Kapler, generalni direktor Decathlon-a za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju i g. Robert Jahav, generalni direktor kompanije BIG CEE Srbija.

–Zahvaljujući bogatom internacionalnom iskustvu, kompanija BIG želi već više od decenije da svojim posetiocima u Srbiji omogući najbolje šoping iskustvo. Radujemo se što otvaramo BIG FASHION Park kao naš peti maloprodajni objekat na ovom tržištu. Svakako, ovde ne stajemo već planiramo da u 2020. godini nastavimo dalje širenje u različitim granama tržišta nekretnina,  izjavio je Robert Jahav i dodao da je Srbija za njegovu kompaniju veoma interesantna zemlja za ulaganje.

U okviru novog šoping kompleksa koji se prostire na 15.000 metara kvadratnih nalaze se još i Maxi, Galerija Podova, Pet centar, Home center, NonStop fitness, CoffeeDream, DM, Jysk, Babylon park, UniCredit bank, Nacionalna klasa, WinWin, Sanioptik, Golden Beauty, Media Plus i Exclusive Change.

–BIG FASHION Park nije samo šoping centar nego čitav kompleks koji pruža posetiocima veliki broj aktivnosti. Osim toga, učinio je čitav ovaj kraj grada dinamičnijim i živopisnijim,  istakla je Alona Fišer-Kan, ambasadorka Izraela, na otvaranju i dodala: Naša ambasada se trudi da podrži i ohrabri što više izraelskih investicija u Srbiji, kao i celokupnu trgovinu između ove dve zemlje. Veoma smo zadovoljni brojkama, rastom investicija i povećanjem trgovine, kao i porastom broja turista.”

Kompanija BIG CEE Srbija već 12 godina uspešno posluje u našoj zemlji i u svom vlasništvu ima čak 130.000 kvadratnih metara maloprodajnog poslovnog prostora, u četiri grada Srbije (Beograd, Novi Sad, Pančevo i Inđija). Takođe, ova kompanija je od nedavno svoje investicije proširila na stambeni i poslovni prostor. U sledećem periodu kompaniju očekuje izgradnja 1.100 stambenih jedinica iznad BIG FASHION Parka, kao i izgradnja objekata za poslovni prostor u Beogradu.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: BIG FASHION