Simbolična praznična dekoracija Jelene Karleuše: Prva Nova godina bez majke, ona je sada moj anđeo (video)

Simbolična praznična dekoracija Jelene Karleuše: Prva Nova godina bez majke, ona je sada moj anđeo (video)

Autor: | 12/12/2019

0

Novogodišnja čarolija u domu Jelene Karleuše

Kada je krajem prošle godine za magazin Hello! otvorila vrata svog doma na Dedinju i pokazala kakva praznična čarolija u njemu vlada, Jelena Kareluša je istakla da zahvaljući suprugu Dušku Tošiću živi pravu bajku. Sa njim je, govorila je, ostvarila sve želje.  Prednovogodišnje raspoloženje u njihovom domu je nazvala srećom.

- Ovo je za moju porodicu najlepši period u godini. Trudim se da oživim sve one slike, uspomene, toplinu, tradiciju i mirise iz detinjstva, kad sam bila mala, i to prenesem svojim devojčicama. Palimo drva u kaminu, kitimo jelku, ali i čitavu kuću, pravimo kekse, pakujemo poklone, puštamo filmove sa novogodišnjom tematikom... U našem domu bukvalno je bajka. I pidžame su nam sa motivima irvasa i Deda-Mrazeva. Veoma je važno usaditi deci divne uspomene i tradiciju, rekla je tada i prisetila se svojih novogodišnjih proslava kada je bila u uzrastu u kom su njene ćerke Nika i Atina.

Jelena Karleuša: Duško mi je od života napravio bajku

- Uglavnom sam Nove godine dočekivala sa bakom, mada nikada nisam uspevala da ostanem budna do ponoći. Ali zato me je ujutru uvek čekala velika kutija ispod jelke. Ma koliko smo skromno živeli, moja majka se trudila da u kutiji bude ono što sam najviše želela. Bila sam dobra devojčica i to je bio motiv više za mamu, baku i tetku da me usreće. Ti trenuci najlepše su uspomene koje su uticale na moje odrastanje, vaspitanje, odnose sa ljudima... Zato je važno da taj spektar uspomena, boja i osećaja pružim mojoj deci - rekla je na izmaku 2018. godine, a samo tri meseca kasnije, 3. marta njena majka Divna Karleuša, je iznenada preminula.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Mar 24, 2019 at 10:08am PDT

Novogodišnja čarolija u domu Jelene Karleuše sa posebnom posvetom

Jelenu je gubitak majke razorio, zato je prva Nova godina koju dočekuje bez nje posebno emotivna. Kako je oduvek uživala u ukrašavanju jelke, ove godine Karleuša je ukrasila sa posebnom simbolikom - figurama anđela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Dec 12, 2019 at 12:58am PST

– Ove godine tema mi je bila anđeo. Ovo je prva Nova godina koju ću provesti bez moje majke. Ona je sada moj anđeo i ovo je posveta njoj.  Za mog ali i za sve naše anđela koji nas gledaju i štite od zla, napisala je Jelena i pokazala prelepu prazničnu dekoraciju.

Hellomagazin.rs Miša Obradović/Instagram/Jelena Karleusa