Neprijatno iznenađenje: Dejvid Bekam je uživao sa ovom devojkom, a onda je naišla Viktorija

Neprijatno iznenađenje: Dejvid Bekam je uživao sa ovom devojkom, a onda je naišla Viktorija

Autor: | 11/12/2019

0

Dejvid i Viktorija Bekam su u braku punih 20 godina.

Iako Dejvid i Viktorija Bekam  važe za jedan od najskladniji parova sa javne scene, i njihov odnos su prožimale brojne nesuglasice, uglavnom zbog neverstva engleskog fudbalera. Najviše im je brak uzdrmala afera sa ćerkom diplomate Rebekom Lus. Govorilo se da je uvek uzdržana Spajsica do te mere bila besna da je pretila Rebeki, koja je uzvratila time što je progovorila za medije o ljubavnoj vezi sa legendarnim fudbalerom.

Ipak, Viktoriji razvod nije nikada padao na pamet. Ona tvrdi da je isključivi razlog za to njihovo četvoro dece Kruz (14), Romeo (16) i Bruklin (20) i ćerka Harper (7). Međutim, nije mali broj onih koji tvrde da bi razvod loše uticao i na brend "Bekam" od kog slavna porodica prihoduje milione.

Viktorija Bekam otkrila kako je uspela da sačuva brak, ali i Dejvida od drugih žena

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Nov 28, 2019 at 3:38am PST

Ipak, strani tabloidi tvrde da je Dejvid ponovo uznemirio svoju suprugu. Naime, Dejvid je uživao u opuštenom razgovoru uz piće, sa bivšom devojkom njegovog najstarijeg sina, glumicom Kloi Morec. Neimenovani izvor tvrdi da se u istom londonskom hotelu zadesila i Viktorija kojoj se ponašanje njenog supruga ni najmanje nije dopalo.

– Vik je imala sastanak tamo i bila je šokirana kada je uočila Dejvida i Kloi u predvorju, rekao je neimenovani izvor. –Za svaki slučaj proverila je dva puta da li je to zaista njen suprug, a onda je odlučila suočiti se s njim. Dejvid je bio šokiran kada je video, ali je objasnio kako je slučajno naleteo na Kloi.

Kloi Morec progovorila o teškom iskustvu: Rekao mi je da sam predebela za njega

Viktorija Bekam je optužila supruga da je izdao svog sina, a bila je toliko uznemirena, dodao je izvor, da je tog dana propustila i "Britain Fashion Awards". Ipak, sudeći po fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama kod Dejvida i Viktorije je sve u najboljem redu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Dec 8, 2019 at 12:08pm PST

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još