Voditeljka neočekivano otkrila istinu: Sanja Marinković se razvodi?

Voditeljka neočekivano otkrila istinu: Sanja Marinković se razvodi?

Autor: | 11/12/2019

0

Sanja Marinković se razvodi ili ne, šta kaže voditeljka na vest koja se pojavila u domaćim medijima

" Sanja Marinković se razvodi" sve glasnije se čuje  po gradskim kuloarima zbog čega su sve oči uprte u voditeljku koja već punih 19 godina u svojoj emisiji "Magazin IN" goste navodi da joj otvore dušu i priznaju najintimnije stvari.

Iako je gledamo godinama na malim ekranima i viđamo je na mnogim javnim dešavanjima o njenom životu znamo jako malo, premda se čini da je poznajemo. Voditeljka svoj privatni život vešto krije od očiju javnosti.

Poznato je samo da je u braku sa Aleksandrom Uhrinom za koga se udala 2011. godine nakon dugogodišnje veze i sa kojim ima 12-godišnjeg sina Strahinju.  Nagađalo se da je njen brak u krizi,a o tome je prvo govorila za magazin "Story".

Sanja Marinković: Neće život izgubiti smisao ako ne spremimo ručak na vreme i ne operemo sudove!

– Nisam od onih razmaženih ili nezadovoljnih žena koje očekuju da im muškarac ugađa i pogađa spisak želja i zahteva, ali jesam spremna da, ma koliko imala strah od novog početka, jednog dana shvatim da nemam više vremena ni želje da sledim zapovesti bračnog zaveta. Radije ću ostati u braku zato što nekoga volim, a ne zato što se bojim da odem. Da li će ljubav pobediti strah od odlaska vreme će pokazati, rekla je Sanja nedavno a sada u emisiji kod Ognjena Amidižića iznenadila odgovorom na temu njenom braka.

Sanja Marinković: Za Strahinjine nestašluke sam spremna

– Teme koje se tiču ljubavi su izuzetno osetljive. Mogu samo da kažem da, kao i većina nas pred Novu godinu pravim spiskove, a na tom spisku su mi želje vezane za posao, majčinstvo, zdravlje i naravno želje za ljubav. Želim da u 2020. godini budem najvoljenija žena, od jutra do večeri, e sad da li će to biti u braku ili ne, to ću da razmislim – rekla je Sanja i nastavila:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Dec 8, 2019 at 8:49am PST

— Nisam se razvela, vreme će pokazati — zaključila je Sanja.
Hellomagazin.rs Ata/Boško Karanović

Pročitajte još

Najnovije vesti