Nataša Bekvalac se priprema za koncert, ali i akrobacije! (video)

Nataša Bekvalac se priprema za koncert, ali i akrobacije! (video)

Autor: | 11/12/2019

0

Pevačica Nataša Bekvalac svoj posao i pripremu koncerta u beogradskoj Štark Areni shvata veoma ozbiljno, pa makar zbog toga i doslovno visila s plafona!

Bekvalčeva je uveliko u pripremama za veliki koncert koji će održati u Beogradu na Dan zaljubljenih, a sem sjajnih pesama koje će izvesti, Nataša se priprema da publici pruži jedan neverovatan doživljaj!

Pre odluke da organizuje koncert na ovaj poseban dan, Nataša Bekvalac se skoro pokajala, ali nije odustala.

Nataša Bekvalac otkrila zašto mora da ima manje od 50 kilograma!

Na svom Instagram profilu u okviru story-ja, Nataša je pokazala kako teku "visinske" pripreme za ovaj poduhvat, a kada budete videli biće vam jasno na šta je sve spremna! Okačena o sajle, Nataša lebdi nad scenom, prelazeći s jednog na drugi kraj. Ni malo jednostavan, a ni bezazlen zadatak, posebno jer će za to vreme izvoditi svoje pesme u letu!

 

- Proveravali smo stepen straha. Neeeemaaaaa ga... Ako možeš na 10 metara visine, možeš i na 25,  kažu mi... možeš i da skočiš! Mogu kada sam u vašim rukama sigurnim momci! - poručila je hrabra pevačica uz poziv publici da joj se pridruže na koncertu 14.02.2020., a koji nosi simboličan naziv: "SOS za ljubav".

 

Pretpostavljamo da je ovaj doživljaj snimila Natašina sestra Kristina Bekvalac, koja je obično zadužena za njen stajling, ali i da zabeleži ovakve momente u pripremama za koncert. 

Ali, sem letenja, za Natašu je ovaj 11. decembar poseban iz još jednog razloga, onog najbitnijeg, emotivnog. Njena mama Mira slavi rođendan!

- Majčice moja srećan rođuuuuuš! Voli te srednja, najgora tvoja ćerka - poručila je Nataša uz sliku s mamom u zagrljaju.

Foto Instagram Nataša Bekvalac

A u okviru story-ja na Instagramu, Nataša je objavila i njihovu zajedničku fotografiju uz divne reči  koje svaka majka na ovom svetu želi da čuje. Čista emocija, baš kao i njene pesme.

Foto Instagram Nataša Bekvalac

Nakon što je za sobom ostavila težak period i razvod od Luke Lazukića, Nataša se potpuno posvetila svojoj deci Hani i Katji, kao i poslu koji najviše voli, a to je pesma.

Iskrena ispovest Nataše Bekvalac nakon razvoda od Luke Lazukića: Sudski proces je bio gori od udaraca

Nataša je nedavno sa prijateljicom, ali i koleginicom, Eminom Jahović snimila duetsku pesmu koja je podigla prašinu u javnosti, ne samo zbog teksta, već i zbog spota koji je urađen kao mini film.

Numera "Muško više ne mogu", postala je svojevrsna himna mnogih žena, jer su se u rečima pesme mnoge dame prepoznale.

U iščekivanju Dana zaljubljenih i koncerta Nataše Bekvalac, pratićemo šta se dešava i kako teku pripreme, jer smo sigurni da će Instagram biti pun zanimljivih slika, priča i avantura s proba pred koncert u Štark Areni.

Da li biste se vi usudili na ovakvu akrobaciju?

 

hellomagazin.rs ATA Images, instagram