Jovana Vukojević: Novosađanke su odmerenije i više rezervisane, a Beograđanke spontanije i temperamentnije

Jovana Vukojević: Novosađanke su odmerenije i više rezervisane, a Beograđanke spontanije i temperamentnije

Autor: | 10/12/2019

0

Jovana Vukojević je srećna što je žena-zmaj i više se ne zamara "glupostima" jer je potpuno posvećena mužu i detetu

Program Prva televizije ima još jedan izuzetno jak adut u svom programu, a to je voditeljka Jovana Vukojević. Nenapadna, ali uporna, temeljna i neverovatno pripremljena, novinarka izuzetno gledane emisije "150 minuta" prešla je zanimljiv profesionalni put.

Ona ne krije da njena lepota ima udela u karijeri, ali to je bitno samo za početak. Sve ostalo su rad i spremnost na izazove. U srećnom je braku sa inženjerom Goranom, roditelji su petogodišnje devojčice Leone i vode skladan porodični život, bez skandala i ostalih dešavanja koja prate javne ličnosti. Rođena novosađanska sticajem okolnosti došla je u Beograd.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Vukojević (@prvajovana) дана 28. Нов 2019. у 6:31 PST

- Sticajem raznih okolnosti, muževljevog, pa i mog posla stigla sam u glavni grad. U Beograd sam se doselila 2011. godine, došla sam na Dorćol, gde sam i dan-danas. Ovaj grad sam odmah osetila kao svoj. Dao mi je onu dozu adrenalina koja mi je u Novom Sadu falila. Tamo su moji roditelji, moja sestra, zet i njihovi klinci - moja druga deca, kako ih ponekad zovem. Najzad, u Novom Sadu su moje kume, drugarice... Zapravo, toliko često odlazim tamo da nemam pravi osećaj da sam iz njega otišla i da nešto propuštam. Kad ga se uželim, sednem u auto i tamo sam za sat vremena - kaže Jovana u intervjuu za magazin "Lena".

Majčinstvo je Jovani donelo još veće samopouzdanje

Voditeljka otkriva i dali se nešto, osim načina života, promenilo kada je rodila dete.

- Ja se sebi više dopadam kao osoba od kada sam postala majka. Ne mogu jasno da definišem zbog čega, ali recimo da sam bila neko ko se opterećuje raznim "glupostima". Danas, imam nekoga ko mi je najvažniji u životu, imam svoju porodicu, kojoj je sve podređeno - iskrena je Jovana koja ne krije da bi volela i da bude mama jednog dečaka.

Jovana Vukojević: Ne volim što duboko analiziram tuđe postupke i reči

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Vukojević (@prvajovana) дана 17. Сеп 2019. у 11:19 PDT

Na poslu je urednik i voditelj, kod kuće supruga i mama, tu su i druženja, izlasci, briga o izgledu... Sve je to razlog da bude žena-zmaj, a na pitanje da li je to naporno, Jovana dogovara:

- Jeste kad o tome razmišljate. Žene-zmajevi su jednostavno zmajevi, sve rade u letu i ne znaju drugačije. Ali su mnogo srećne.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Vukojević (@prvajovana) дана 24. Сеп 2019. у 7:09 PDT

Novosađanke ili Beograđanke?

I za kraj intervjua lepa voditeljka je otkrila i da li ima nečeg posebnog što Novosađanke razlikuje od Beograđanki, kao i da li je ona prava Sosa.

- Ha, ha, ha! Pa to je večita borba između Novosađanki i Beograđanki. Tako je bilo i kad sam ja počela da izlazim, a tako je, čini mi se, i danas. Novosađanke su, rekla bih, odmerenije i više rezervisane, dok su Beograđanke spontanije i temperamentnije. Neka bude da su to glavne razlike. Moram da priznam da jesam primetila fascinaciju Novosađankama i da jesmo "na glasu". Prija mi da to čujem.

hellomagazin.rs Aleksandar Krstovic/Instagram

Najnovije vesti