Milica Pavlović: Simpatičan mi je Miloš Biković

Milica Pavlović: Simpatičan mi je Miloš Biković

Autor: | 08/12/2019

0

Milica Pavlović i dalje je sama, ali otkriva koga simpatiše i koji muškarac joj dolazi u snove

Milica Pavlović svakodnevno dobija pregršt komplimenata na račun svog izgleda, ali se čini da nikako ne može da pronađe svoju jaču polovinu pošto na pitanje da li je zaljubljena konstantno daje negativan odgovor.

Ipak atraktivna pevačica priznaje da postoje muškarci koje simpatiše, a deo su javnog miljea.

- Postoje muškarci koji su mi seksepilni, a deo su šou-biznisa. Ja dosta njih volim, recimo Vuk Kostić, Viktor Savić, Miki Damjanović - objašnjava Milica i dodaje da joj je ipak jedan glumac posebno privlačan:

- Dosta njih volim, ali evo, recimo, Miloš Biković mi je simpatičan.

Iako nije htela da detaljiše ko je u pitanju, Milica je priznala da postoji i jedan muškarac koji joj “dolazi u snove”.

- Postoji jedan poznati muškarac koga sanjam. Ne bih smela da kažem ko je u pitanju, letelo bi perje. Ali samo ga sanjam i onda ništa - kroz osmeh prepričava pevačica u intervjuu za Blic i otkriva zašto ne priča o svom emotivnom životu:

- Kada budem imala nešto pametno da kažem, naravno da ću to podeliti, prvenstveno sa vama. Sada je prosto mirno more.

Milica Pavlović nepoverljiva: Dečka bih već na prvom sastanku stavila na poligraf

Milica Pavlović od kolega dobija samo komplimente, udvaranja nema

Milica važi za jednu od najseksepilnijih pevačica na estradi, a često dobija komplimente i od svojih kolega, ali kako sama kaže sve je na nivou iskrenog drugarstva.

- Ne udvaraju mi se kolege, ali je istina da mi često udele komplimente. Mislim da je to sve zbog moje energije, koja im prija, pa mi često kažu da sam lepa, najbolja u poslu i tako dalje. Evo, recimo, Darko Lazić me baš pre neki dan zvao i rekao: "Sanjao sam te i zato te zovem samo da ti kažem da si najbolja i da te brat mnogo voli“. Tako da mislim da kolege vole tu moju energiju i način na koji postupam u poslu, kao i kako se ophodim prema njima - iskrena je Pavlovićeva kojoj neretko prilaze i mnogobrojni udvarači na nastupima:

- Istina je da mi ljudi prilaze i tokom nastupa i kada siđem sa bine. Uvek mi kažu da obožavaju moju energiju. Ja se stvarno trudim da imam oko sebe ljude koji imaju dobru energiju, volim da uzajamno razmenjujemo pozitivan vajb.

Uskoro priprema prelepu baladu

Naredne godine pevačica će obradovati svoju publiku novom pesmom. U pitanju je jedna emotivna balada, na kojoj vredno radi.

- Evo ekskluzivno da vam odam, u pitanju je zaista jedna prelepa pesma, koju mi je uradio Fivos. Izaći će za par meseci i jako se radujem jer je baš emotivna - otkrila je Milica, koja ne krije i da bi želela da se oproba kao glumica.

Milica Pavlović otkrila šta misli o Stefanu Živojinoviću

- Volela bih da dobijem neku epizodnu uloga, zašto da ne. Mislim da je moja profesija usko povezana sa glumom, ali ne priželjkujem ništa preterano. Neka se svako drži svoje branše, to je najpametnije - kaže Milica u intervjuu za ovaj dnevni list.

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti