Kim Kardašijan zaista ima sve: Ovakav dečji rođendan bi svi poželeli! (video)

Kim Kardašijan zaista ima sve: Ovakav dečji rođendan bi svi poželeli! (video)

Autor: | 08/12/2019

0

Kim Kardašijan i Kanje Vest imaju četvoro dece: ćerke Nort i Čikago, kao i dva sina Sejnta i Psalma. Maleni Sejnt je ovog decembra napunio 4 godine i to je bio povod da se napravi nezaboravna rođendanska proslava, ali ne samo za najmlađe već i za roditelje.

Kim je na radost svojih fanova tri meseca po rođenju Sejnta 2015. godine, na Instagram postavila njegovu prvu fotografiju, a milioni njenih fanova su bili oduševljeni preslatkom bebom. Najviše je bilo onih koji su tvrdili da maleni Sejnt liči na tatu Kanjea Vesta.

Ovog decembra Sejnt je napunio 4 godine, a tata i mama su odlučili da mu prirede rođendan koji neće zaboraviti. Pošto je maleni "lud za dinosaurusima", Kim i Kanje su osmislili čitav park "iz doba Jure" za svog sina!

- Nemam reči da ti opišem koliko volim tvoj osmeh i te tvoje kovrdže! Ti moju dušu ispunjavaš radošću! Toliko si dobar, prepun ljubavi, tako pažljiv i sladak! Presrećna sam što puniš četiri godine, a ja s radoću slavim to koliko si porastao. Srećan rođendan moj slatki, slatki Sejnti - poručila je raznežena mama uz dečakovu fotografiju i objasnila zašto mu tako tepa:

- Kada mu kažem slatki, slatki Sejnti, on mi na to uzvrati: Moja, slatka, slatka, slatka mamice, najbolja mamice na svetu, jedina mama koju sam ikada želeo! Pa kako da se onda ne istopite od tolike slatkoće?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 5. Дец 2019. у 7:39 PST

 Sejnt je od mame Kim dobio pravi park iz doba Jure, u kojem su deca mogla da istražuju, iskopavaju fosile, da traže kosti dinosaurusa u pesku, kamenu... 

Ali, sem toga, svi slatkiši za rođendansko slavlje bili su tematski. Pa su se tu našla i malena jaja od dinosaurusa, kolačići i torta baš onakva kakvu bi poželeli...

Deca su mogla i da se zabave na kreativan način, te su tu devojčice i dečaci mogli da prave nakit i izlivaju figure, a uz to bi imali i grickalice u obliku kamenčića, dragulja.

Jer Kim i Kanje su spremni da za radost svoje dece učine sve, ali ne na takav način da se ističe rakoš, glamur, sjaj, već prvenstveno da se deca zabave, uživaju, ali i da nešto nauče.

Kim Kardašijan je nakon rođenja svog četvrtog deteta, dečaka kojeg je nazvala Psalm Vest, u objavi na Tviteru, na kojem je prati 60 miliona ljudi, napisala: “Beskrajno smo blagosloveni. Imamo sve što nam treba”.

Te je tako i ovo rođendansko slavlje samo jedno u nizu koje presrećni roditelji priređuju svojoj deci.

Pogledajte koliko je Sejnt sav važan kada pokazuje ulaz u park, za koji su rađene i veštačke stene, donete biljke koje su dočarale prašumu, a tu su se našla i džinovska jaja dinosaurusa, kao i čuvena magla...

Inače Kanje Vest je pred sinov rođendan objavio novi spot za pesmu "Closed On Sunday", u čijem snimanju su učestvovali svi članovi porodica Kardašijan, Džener i Vest!

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti