Ana Lečić: Lakše mi pada ljubljenje sa ženama, nego sa nepoznatim muškarcima

Ana Lečić: Lakše mi pada ljubljenje sa ženama, nego sa nepoznatim muškarcima

Autor: | 08/12/2019

0

Ana Lečić je ćerka našeg poznatog glumca Branislava Lečića, koja je krenula očevim stopama, dokazavši da se talenat, ali i ljubav prema sceni zaista nasleđuju.

Ana je zaigrala u domaćoj seriji "Dug moru" koja je privukla pažnju publike zbog svoje neobične priče, ali i prirode koja se u seriji može videti.

U primorskom selu, u Crnoj Gori, živi Periša. Periša ima ugostiteljski objekat, ćerku Olgu koju sam odgaja i koja odbija da se vrati na studije u Beograd, i ženu Svetlanu koja je nestala pod misterioznim okolnostima. Periša ima i dug Milutinu, lokalcu poznatijem kao zver. U istom primorskom mestu, sa njima živi i sa njihovom pričom se prepliće čitav niz likova i porodičnih i mračnih tajni, priviđenja, slovenskih bogova i legendi.

Ana Lečić tumači ulogu Olge, mlade buntovnice, koja je između ostalog snimila i škakljivu scenu poljupca sa koleginicom Minom Sovtić, ćerkom naše glumice Anice Dobre. 

Ćerka Branislava Lečića je u razgovoru za Telegraf otkrila da joj je lakše da se poljubi sa ženom, nego sa nepoznatim muškarcima.

- Nije mi bilo neprijatno. To smo nas dve baš pričale i pre scene. Pošto smo se upoznale tokom snimanja, jako se zbližile i postale dobre drugarice. Baš smo komentarisale: "Sad treba da ide ova scena. Je l' ti imaš tremu?", rekoh: "Nemam". Onda smo shvatile da ne postoji trema ni sa jede strane. Nekako je lakše palo, nego ovi poljupci sa muškarcima koje nismo poznavale. To je bilo drugarski, upoznale smo se ranije i to mi je mnogo značilo. Prošlo je onako glatko i uz puno smeha. Ispala je simpatična scena.

Ana Lečić će u ovoj haljini zablistati u najluđoj noći na RTS-u

Ana kaže da joj se otac ne meša u posao, ali da često ume da bude surov ako nešto zahteva kritiku.

- Ne meša se mnogo, ni ja u njegov posao, ni on u moj. Pričamo o svemu drugarski, a kad je loše on to naglasi. Često ume da bude strašan sud, nije slatkorečiv - rekla je Ana za pomenuti medij.

 

hellomagazin.rs ATA Images