Viktorija Bekam: Nije bitno da izgledamo mlađe, već kao najbolja i najmoćnija verzija sebe

Viktorija Bekam: Nije bitno da izgledamo mlađe, već kao najbolja i najmoćnija verzija sebe

Autor: | 07/12/2019

0

Viktorija Bekam, trendseterka i modna kreatorka, odlučila je da osvoji i industriju kozmetike

Pošto je osvojila svet mode, gospođa Bekam krenula je u pohod na kozmetičku industriju. Viktoria Bekam priznaje da njeni preparati nisu čudotvorni, ali su kvalitetni i efektni.

Sa Viktorijinim potpisom

Poslednji put se toliko pričalo o nekoj mejkap-kolekciji kada je Rijana lansirala svoju “Fenty Beauty”. Viktorija Bekam, trendseterka i modna kreatorka, odlučila je da osvoji i industriju kozmetike. Urednica lepote britanskog izdanja magazina “Hello!” Šarlota Džoli na ručku u Londonu srela se sa Viktorijom i suosnivačem brenda Sarom Kril da bi saznala kako su došle na ovu fenomenalnu ideju.

Viktorija Bekam: Od svega mi se najviše sviđa to što sam dobra majka!

- Smatrala sam da treba da počnem sa proizvodima za oči jer je “smokey” pogled moj zaštitni znak - objašnjava nekadašnja članica benda “Spice Girls”. - Ubrzo je stigla i linija ruževa. Mi smo mali tim, ali izabrala sam najbolje ljude. Pre svega žene koje vole da se šminkaju. Sara i ja najviše smo vodile računa o formulaciji preparata, trudeći se da one budu “čiste”. Jer, još mi je u svežem sećanju lutanje po čuvenoj njujorškoj robnoj kući “Barneys”, kada sam na odeljenju sa kozmetiku zastajala ispred svakog pulta i pitala od čega su pojedini proizvodi napravljeni, koji su im glavni sastojci... Niko nije znao da mi odgovori. U tim trenucima bila sam mušterija kao svi ostali i želela sam da znam šta stavljam na kožu. Tako da u ovoj kolekciji nismo samo naveli čega nema u preparatima, već smo istakli svaki sastojak i objasnili zbog čega je tu.

Viktorija Bekam iznenadila izjavom o estetskim operacijama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 15. Нов 2019. у 9:18 PST

A ti sjajni preparati skriveni su u šik pakovanjima sa jednostavnim inicijalima „VB“. Ambalaža koja će bez dileme privući svačiji pogled.

- Treba da budemo najbolja i najmoćnija verzija sebe. Nije poenta u tome da izgledamo mlađe i zato na našim proizvodima nećete videti natpise “kako se rešiti bora” i slične. Želele smo da napravimo kolekciju s kojom ćemo se, kao i u omiljenoj garerobi, osećati dobro, komforno i zadovoljno. Verujemo da je to novi pogled na lepotu.

 

Snežana Ilić Guliver/Getty/Instagram

Pročitajte još