Jelena i Novak na magičnom Baliju sa posebnim razlogom

Jelena i Novak na magičnom Baliju sa posebnim razlogom

Autor: | 07/12/2019

0

Jelena i Novak neguju prave vrednosti

Novak Đoković je u svojoj karijeri uspeo da postigne sve ono o čemu je kao dečak sanjao. Pokorio je teniski svet, oborio skoro sve rekorde rekorde, zaradio milione, ali osim zbog talenta i rezultata, omiljen je i zbog skromosti, fer-pleja, odmerenosti i traducionalnih vrednosti koje neguje. Tako i Jelena i Novak vaspitavaju njihovo dvoje dece, sina Stefana i ćerku Taru. Nole je jednom prilikom otkrio da njihovi naslednici retko gledaju televiziju, i istakao da ih motivišu da vreme provode u prirodi.

Novak Đoković uživa u svemu što radi, pa čak i kada se bavi grnčarstvom! (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 13. Нов 2019. у 6:44 PST


- Nismo isključivi po tom pitanju, ali trudimo se da Stefan i Tara što manje vremena provode ispred ekrana. Imamo televizor u kući, ali ga retko uključujemo. Ne možemo da ignorišemo činjenicu da živimo u digitalnoj eri. Mislim da korišćenje tehnologije ima dosta prednosti kada se uporedi život pre i posle nje. Eto, na primer, vaše dete može, gledajući neki zabavni sadržaj, na izvesno vreme da zaboravi na bol zbog izvađenog zuba, kao što je nedavno bio slučaj sa Stefanom. S druge strane postoji opasnost od stvaranja zavisnosti pa treba biti oprezan. Po meni, ključ je u provođenju vremena u prirodi, van kuće. Kada si u zatvorenom, ograničen si dimenzijama prostora i, pre ili kasnije, završiš ispred televizora. Kada si u prirodi, ona se sama za sve postara - rekao je Novak nedavno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 9. Апр 2019. у 8:27 PDT

Bračni par Đoković insistira na obrazovanju

Jelena i Novak insitiraju na važnosti obrazovanja, a kako bi se uverili u prednost učenja kroz praksu, posetili su jednu magičnu školu na ostrvu Bali.

- Dugo smo slušali o jednoj magičnoj školi na ostrvu Bali u Indoneziji. Već godinama nam pričaju kako tamo deca uče kroz projekte a ne kroz teoriju, da su im učionice bez zidova i kućice na drvetu, da učenici iz osnovne škole prave parkiće i igračke za decu iz vrtića, da recikliraju, prave kompost, sade, obrađuju, bave se fizikom, hemijom, matematikom, biologijom... ali kroz projekte! Morali smo da odemo tamo da se uverimo... Verujte, takvo mesto stvarno postoji - otkrila je Jelena razlog njihovog putovanja i dodala šta ih je najviše očaralo:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 6. Дец 2019. у 7:17 PST


- Novak je čak i imao druženje sa učenicima Zelene škole i pričali su o životu, sportu i filantropiji. Iako su deca tamo u džungli, apsolutno brinu o problemima sveta i imaju svoje projekte za pomoć deci. Jako im se svidelo ono što fondacija Novak Đoković radi u Srbiji i podržaće nas u ovoj sezoni davanja - napisala je Jelena na svom Instagramu.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti