Došao je i taj trenutak: Važan korak u vezi Emine Jahović i Sadetina Sarana

Došao je i taj trenutak: Važan korak u vezi Emine Jahović i Sadetina Sarana

Autor: | 07/12/2019

0

Emina Jahović upoznala sinove sa Sadetinom Saranom

Nakon razvoda nije lako krenuti dalje, a poseban izazov je upoznati decu sa novim emotivnim partnerom. Emina Jahović je nakon razvoda od turske zvezde Mustafe Sandala, sa kojim ima sinove Jamana i Javuza, uplovila u vezu sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom.

Veza je od početka privlačila veliku pažnju javnosti, koju su se oni trudili da izbegnu, pa su se retko pojavljivali zajedno na događanjima. Imali su i nesuglasice zbog kojih su na kratko prestali da se viđaju ali su ubrzo shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Pošto već neko vreme uživaju u ljubavi, Emina je rešila da sinove upozna sa novim izabranikom.

Turski mediji: Veza Emina Jahović i Sadetina Sarana u krizi zbog ovog košarkaša? (FOTO)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Najčitaniji magazin o slavnima (@story.srbija) дана 1. Окт 2019. у 4:07 PDT


- Oni su u početku bili stidljivi, ali vrlo brzo su se opustili i odlično ga prihvatili. On se sa njima šalio, ponašao se šašavo i kao klinac, a videlo se da oni baš uživaju u njegovom društvu. Posle tog prvog susreta redovno su se viđali sa Sadetinom i često sa njim išli u park. Emina je bila presrećna što se svi lepo slažu i odahnula je, ali zabrinula se kada su je sinovi upitali da li će dobiti uskoro batu ili seku. Emina je bila šokirana odakle to njima, pa je izbegavala da priča na tu temu, međutim, oni su insistirali i stalno je zapitkivali - rekao je izvor blizak pevačici za „Alo!“ i istakao da je pevačica presrećna što su se njeni sinov složili sa Sadetinom.

Više se ne kriju: Šta je Emina Jahović objavila o Sadetinu Saranu (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 30. Нов 2019. у 12:47 PST

Hellomagazin.rs Andreja Damjanović/Getty/Instagram