Premijera spota "Nije pošteno": Pesma koja će otopiti i najhladnija srca

Premijera spota "Nije pošteno": Pesma koja će otopiti i najhladnija srca

Autor: | 06/12/2019

0

"Nije pošteno" sigurno je jedna od najemotivnijih Nedinih balada

Šta to nije pošteno u ljubavi, otkriva nova pesma Nede Ukraden, pod nazivom "Nije pošteno".

Pesma je delo autora Bojana Vasića, a mnogi će se pronaći u njenim prelepim stihovima.

Kao i do sada, elegantna i sjajno stilizovana, Neda je zablistala u kreaciji Suzane Perić, koja se savršeno uklopila u bajkoviti pejzaž Iločkih vinograda.

Neda Ukraden u izdanju koje niste očekivali: Seksi bajkerka u crnoj koži! (foto)

Pre nego što poslušate "Nije pošteno" napomenućemo da je ovo sigurno možda i najemotivnija balada koju je Neda snimila ove godine i koja će otopiti i najhladnija srca.

Uživajte u pesmi i spotu!

Neda Ukraden za Hello!: Izgled nema veze sa krštenicom!

Podsećamo, Neda je nedavno izbacila i tizer za još jednu pesmu, moćmog naziva  - "Bomba", poznatog autora Dušana Bačića. Na samom snimanju Neda je pokazala fantastičnu moć transformacije, vešto pozirajući na “harli dejvidsonu” obučena u bajkerskom stilu, malo koga je ostavila ravnodušnim.

Kada čujem da neko kaže zna li ona koliko ima godina, samo pomislim – a ko to bolje zna od mene? (smeh) Ta tradicionalna, patrijarhalna, vrlo zločesta filozofija prema ženi koja je otprilike “otpisana” posle četrdesete, pogotovo posle pedesete, u mom slučaju pada u vodu. Ne znam kada sam bila vitalnija i aktivnija. Čini mi se danas više nego u mladosti, kada me ništa nije sputavalo. Moja poruka svim damama, a i muškarcima, jeste da ta priča o mladosti i vitalnosti kao uzročnoposledičnoj vezi ne mora da bude istinita ako ste pametni, vodite računa o sebi i svom zdravlju i radujete se životu. Svaka godina koju dočekujem ispunjava me srećom. Uopšte se ne bojim jubileja, mnogo sam ih ja već ispratila. (smeh) Mislim da sam dobar primer da uz pozitivan stav prema životu može da se živi lepo u bilo kom dobu – rekla je Neda u intervjuu za naš magazin.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: neda ukraden