Ceca otkrila: Ražnatovići imaju još jedan razlog za veliko slavlje

Ceca otkrila: Ražnatovići imaju još jedan razlog za veliko slavlje

Autor: | 05/12/2019

0

Ražnatovići nižu slavlja, Ceca otkriva koje je sledeće

Kraj godine rezervisan je za slavlje u porodici Ražnatović. Prvo je vest da je lepa Bogdana u drugom stanju oduševila sve, a najviše budućeg tatu Veljka Ražnatovića.

–  Ostao sam bez reči kada je ultrazvuk potvrdio da je moja verenica Bogdana trudna. Maštao sam o ovom danu, ne skidam osmeh, iako idem na selo u Žitorađu da radim. Mnogo lepih stvari sam doživeo za ove 22 godine, ali ovo je najlepši osećaj dosad. Otkako smo saznali lepe vesti, Bogdana i ja sijamo od sreće. Jedva čekamo da nam se bebica nasmeši  rekao je Veljko za jedan domaći medij, a njegova sestra Anastasija ne skriva koliko ju je obradovala vest da će postati tetka. Ona je u razgovoru za "Alo!" rekla da su ona i brat imali dogovor da onaj ko prvi dobije sina, da mu ime po ocu Željku.

Fatalne sestre Rodić: Stefan Živojinović u vezi sa Bogdaninom sestrom Bojanom?

–  Veljko i ja smo se kao klinci dogovorili da ko god od nas dvoje prvi dobije sina, da mu da ime Željko. Budući da će dobiti sina pre mene, njemu je pripalo da ispuni taj naš stari dogovor –  rekla je mlada pevačica koja je obećala da će Veljkovom detetu biti najbolja tetka na svetu.

Svadba Veljka i Bogdane

Veljko i njegova verenica Bogdana Rodić zavetovali su se na večnu ljubav u Hramu Svetog Save na Vračaru 24. movembra. Veljko je po mladu išao u Titel, njenu porodičnu kuću, gde je ispoštovao sve srpske običaje, pogaču, rakiju, gađanje jabuke i kupovine mlade. Svadba je bila prelepa, a kako Ceca otkriva sledi još jedno slavlje u porodici Ražnatović.

Veljko diplomirao na Fakultetu za menadžment i ekonomiju

Veljko je 2015. godine upisao Fakultet za menadžment i ekonomiju u Banjaluci, a sada je odbranio diplomski rad. Najavljujući svoj novogodišnji nastup u Budvi, Ceca je otkrila još jedan razlog za slavlje u porodici Ražnatović.

Dan nakon venčanja Ceca Ražnatović otkrila tajnu skrivenu na Veljkovoj cipeli: Ko je sledeći? (video)

– Veljko je upravo je odbranio diplomski rad u Banjaluci – rekla je Ceca novinarima.

Hellomagazin.rs Ata

Najnovije vesti