Najbolji pokloni za praznike su besplatni, a pamte se večno

Najbolji pokloni za praznike su besplatni, a pamte se večno

Autor: | 05/12/2019

0

Sreća koja ne košta ništa

Decembar je mesec praznika, darivanja, sreće i radosti.  Potrošačka groznica većinu od nas do te mere obuzme da ne uspevamo da razmislimo koji su to najbolji pokloni za praznike za naše najmilije. Zato često idemo linijom manjeg otpora pa kupujemo one proverene: parfem, knjigu, nešto od garderobe.  Čelična lejdi u svetu mode, urednica američkog izdanja magazina “Vog”, Ana Vintur, tvrdi da su najgori pokloni oni koji ne odgovaraju osobi kojoj su namenjeni  jer na taj način otkrivate da osobu kojoj poklanjate ne poznajete ili da se niste previše potrudili oko darivanja. Zato dobro razmislite. Najbolji pokloni za praznike najčešće su besplatni, potrebno vam je samo malo mašte, vremena i truda.

Citat iz omiljene knjige ili pesme

Odaberite citat iz omiljene knjige vašeg partnera ili partnerke ili omiljeni stih pesme. Ispišite ga rukom na listu papira i ukrasite ili stavite u ram koji već imate kod kuće. Zadovoljna.hr vam predlaže da za bolji efekat izaberete papir u boji i naravno svom voljenom biću prilikom predaje poklona objasnite zapto ste odabrali baš određeni citat. Osoba kojoj poklanjate sigurno će biti oduševljena, jer je ovo poklon oko kog ste se i te kako potrudili.

Poruke na strateškim mestima u stanu

Koliko god da vam se učini da su neke stvari i sitnice previše nebitne i prevaziđene, ne zaboravite romantika je uvek u modi. Zato odvojte vreme i prisetite se nekih lepih zajedničkih trenutaka, momenta koje biste izdvojili koji su važni samo vama dvoma, ispišite ih na komadiće papira i zalepite na mesta u stanu za koja znate da će ih vaš partner sigurno videti.

Pisano obećanje o preuzimanju neke obaveze

Svi imamo neku obavezu koju mrsko obavljamo, bilo da je u pitanju kuvanje, peglanje, čišćenje stana ili odlazak u nabavku, prijalo bi nam da nas neko odmeni barem na neko vreme. Zato bi idelana poklon umesto šminke ili parfema moglo da bude pisano obećanje u kom se obavezujete da će preuzeti neku obavezu na određeno vreme.

Ne zaboravite, najbolji pokloni za praznike su oni koji donose sreću i radost na lice!

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: pokloni praznici

Najnovije vesti