Aleksandra Grant je osvojila srce Kijanu Rivsa, a zbog ovoga će osvojiti i vas

Aleksandra Grant je osvojila srce Kijanu Rivsa, a zbog ovoga će osvojiti i vas

Autor: | 05/12/2019

0

Aleksandra Grant, žena neobične lepote i neko ko nije po standardu Holivuda, osvojila je srce Kijanu Rivsa, koji više ne krije da je u ljubavnoj vezi.

Umetnica Aleksandra Grant se bavi skulpturama, slikanjem, crtanjem, snimanjem videa, a s glumcem ju je pre desetak godina spojio posao.

- Provodimo dosta vremena zajedno i dugo razgovaramo. Nekim temama lako postanemo opsednuti - rekla je Aleksandra u intervjuu za W Magazine.

Volim i poštujem to što svaka žena može da izabere kako će da izgleda

Dok su neki komentatori bili oduševljeni što je Kijanu opet srećan u ljubavi, drugi su Aleksandri zamerili što ima sedu kosu i 'izgleda starije od žena svojih godina'.

Kijanu Rivs: Priželjkujem da mi se dogodi ljubav

Ona je u sredu na Instagramu objavila naslov s Newsweeka u čijem tekstu piše da najnovija studija dokazuje da je dobijanje raka dojke povezano s bojenjem kose i hemijskim preparatima za jačanje kose.

Dok su neki komentatori bili oduševljeni što je Kijanu opet srećan u ljubavi, drugi su Aleksandri zamerili što ima sedu kosu

- Ja sam osedela pre vremena, u ranim 20-ima i bojila sam kosu sa svakom bojom koju sam našla, sve dok više nisam tolerisala toksičnost iz njih. U 30-ima sam pustila kosu da postane 'plava'... Volim i poštujem to što svaka žena može da izabere kako će da izgleda u kojem god dobu života - napisala je i naglasila:

- Ako žene stradaju od nametnutih standarda lepote, hajde da razgovaramo o tim standardima.

Ako neko u Holivudu zaslužuje da bude srećan, onda je to Kijanu. I uprkos činjenici što sam ne održava nikakve profile na društvenim mrežama, jedan je od omiljenih likova korisnika Fejsbuka, Tvitera i dr. Internet korisnici su zaljubljeni u tajanstvenog i harizmatičnog Kanađanina.

Rođen je 2. septembra 1964. u Bejrutu kao sin britanske dizajnerke kostima Patricije Tejlor i geologa Samjuela Noulina Rivsa, rodom s Havaja. Otac mu je bio heroinski zavisnik, koji ih je napustio kada su Kijanuu bile tri godine. Tokom odrastanja nikad nije pokušao da se poveže s ocem. Njegova najveća ljubav bila je glumica Dženifer Sajm u koju se zaljubio 1998. godine.

Činilo se kako mu je i na privatnom planu najzad krenulo, pošto je postigao svetsku slavu s hitom “Matrix”, ali su Dženifer i on izgubili dete. Raskinuli su samo nekoliko nedelja nakon rođenja mrtve kćeri u osmom mesecu trudnoće.

Dženifer se ubrzo odala porocima i posle godinu i po poginula u teškoj automobilskoj nesreći vraćajući se s partija Merilina Mensona.

Kijanu je nakon njene smrti bio potpuno slomljen, odložio je sva snimanja, a godinama posle govorio je kako zbog svega što je proživeo ne želi ozbiljnu vezu ni decu, prenosi Jutarnji.

Jedno je od najomiljenijih lica u šoubiznisu i zbog svoje skromnosti i jednostavnosti, iako na bankovnom računu ima milione, često se vozi podzemnom železnicom, druži se s beskućnicima, često donira novac onima koji ga najviše trebaju - raznim humanitarnim udruženjima i dečjim bolnicama.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još