Nakon 9 godina braka Nenad Pagonis ostavio suprugu Maju?

Nakon 9 godina braka Nenad Pagonis ostavio suprugu Maju?

Autor: | 04/12/2019

0

Nenad Pagonis (32) i njegova nevenčana supruga, glumica i pevačica Maja Brukner (37), odlučili su da se raziđu nakon devet godina zajedničkog života. Razmirice među njima navodno su u poslednje vreme bivale sve učestalije, a odsustvo razumevanja i kompromisa učinilo je svoje.

Iako je pre samo godinu dana Pagonis lepo govorio o svom braku, sada je odlučio da stavi tačku na odnos sa glumicom, piše naš magazin Story.

Naime, kako se navodi, usled jedne od brojnih svađa, kik-bokser se spakovao i napustio porodični dom. Međutim, ovo nije prvi put da par raskida. Pre nego što su dobili ćerku Tesu (4) i sina Vladimirosa (3), rastajali su se i mirili nekoliko puta, a tokom jednog intervjua su svoj odnos nazvali "rogovi u vreći".

– Moja žena i ja smo imali turbulentnu vezu kao svaki par. Raskidali smo i mirili se, ali kada su došla deca, sve je došlo na svoje. Nekada se posvađamo, budemo po sedam dana u svađi, ali deca su nam tu, oni su nam zajednički smisao. Imamo zadatak da ih izvedemo na pravi put, da učinimo svet boljim. Da ih naučim da oni budu dobri ljudi i da promene ovaj svet nabolje – rekao je jednom prilikom Nenad, koga ovih dana gledamo u šouu “Tvoje lice zvuči poznato”. Zato nam i ova priča daje nadu da je ovaj njihov raskid privremen, da su strasti uzavrele i da će se vremenom sve vratiti na staro.

Nenad Pagonis je u intervjuu za naš magazin zajedno sa Majom pričao o njihovom braku, ljubavi i načinu na koji su se upoznali.

Kako ste i kada shvatili da ste stvoreni jedno za drugo?

Maja: Mi smo se, zapravo, spojili zahvaljujući muzici, kada je čuo i video kako pevam, njegov omiljeni rok. Time sam ga zaintrigirala. Dopala sam mu se na prvi pogled, družili smo se, a kasnije smo shvatili da imamo ista interesovanja.

Nenad: Danas je teško naći ženu koja voli rokenrol, a pri tom je lepa, zgodna, ima stila i harizmu. Obično su te lepe i zgodne neke manekenkice koje slušaju turbo-folk. Maja “ubija” kako peva, emotivna je i na više načina “ispada iz kalupa”.

https://www.instagram.com/p/BtQUgpthw1P/

Maja: Privukla me je njegova hrabrost, osobina koja mi je uvek bila izuzetno bitna. Potpuno se razlikuje od ostalih iz svoje generacije, kao da je neki vanzemaljac koji je sišao na zemlju. Njegov način života, samostalnost, ozbiljnost, zrelost, izgled, sve to me je jednako osvojilo.

https://www.instagram.com/p/Bzavqx3oa74/

hellomagazin.rs ATA Images
Tagovi: nenad pagonis