Ruska kraljica stila Miroslava Duma: Doktori su mi dali sedam meseci života

Ruska kraljica stila Miroslava Duma: Doktori su mi dali sedam meseci života

Autor: | 03/12/2019

0

Ruskoj preduzetnici Miroslavi Dumi lekari dali sedam meseci života

Ruska kraljica stila Miroslava Duma podelila je emotivnu ispovest u kojoj je otkrila da su joj lekari dijagnostikovali retku plućnu bolest, i da se poslednjih meseci borila za život.

Za Miroslavu Dumu znaju svi oni koji prate modu. Najbolje obučena Ruskinja 21. veka postavila je nove trendove koje slepo prate devojke širom sveta. Iako se njen proboj na svetskoj modnoj sceni dogodio 2009. godine, svoj prepoznatljivi sofisticiran stil gradila je još od srednje škole. Budući da potiče iz bogate porodice, mogla je sebi da priušti garderobu kakvu je želela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miroslava Duma (@miraduma) on Dec 1, 2019 at 7:08am PST

– Bilo je prilično zastrašujuće kada su mi to rekli, ali sada shvatam da su poslednji meseci mog oporavka verovatno bili najsrećniji trenuci u celom mom životu. Ceo život sam tražila odobravanja drugih i bila opsednuta lajkovima kako u pravom, tako i u virtuelnom svetu, a nisam shvatala da zapravo moram prvo da naučim da volim sebe. Godine samokritičnosti, sumnji, stresa, raznoraznih dijeta, fizički, psihički, ali i emotivno gurajući se do krajnjih granica dovela sam se do toga da je moj imunitet kolabirao i postala sam jako bolesna. Sada shvatam da su moji poslednji meseci ujedno bili i najkreativniji u moje 34 godine života, započela je svoju emotivnu ispovest i otkrila u čemu je pronalazila snagu

Miroslava je osnovala sajt buro24/7 koji je jedan od najpopularnijih sajtova koji se bave modom i lepotom.

Merim ga po svom zdravlju, ali i zdravlju onih koje volim. Poslednje dve godine svemir mi je prouzrokovao niz događaja koji su se ponekad činili nadrealnim, poput smešnih grešaka koje je napravio moj advokat, što me dovelo do rane dijagnoze i tako mi dalo šansu za život. Videla sam znakove svuda, kao da je neko želeo da mi poruči "ne odustaj" - zaključila je Miroslava Duma.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: miroslava duma

Najnovije vesti