Nikoleta stigla kući: Nikolina Kovač sa ćerkom napustila porodilište (foto)

Nikoleta stigla kući: Nikolina Kovač sa ćerkom napustila porodilište (foto)

Autor: | 03/12/2019

0

Pevačica Nikolina Kovač je 26. novembra na svet donela drugo dete, ćerku Nikoletu

Atraktivna pevačica Nikolina Kovač je posle rođenja sina u ekspresnom roku uspela da povrati liniju, ali nije skrivala strah da li će joj to poći za rukom i nakon druge trudnoće. Najnovije fotografije koje su nastale prilikom izlaska iz beogradskog porodilišta Narodni front, u kome je na svet donela 26. novembra ćerku Nikoletu, pokazuju da je njen strah bio potpuno neopravdan. Nikolina je besprekorno stilizovana, u crnim helnkama, rolci, kaputu i sa beretkom na glavi pozirala okupljenim fotografima,a osmeh koji nije skidala sa lica otkrio je koliko je srećna.

Nikolina Kovač o “skrivanju” trudnoće: Da me je neko pitao i konstatovao, ja bih potvrdila

Ponosni tata Saša Kapor  je nosio ćerkicu i vodio računa da se majka i beba smeste, a potom su se svi zajedno uputili kući. Par već ima sina Nikolaja, koga je dolazak sestre jako obradovao.

– Da, on je oduvek hteo sestru i želeo je da mama rodi seku. Kada je bio manji i kada su ga ljudi pitali šta bi voleo da mama rodi, on je rekao da samo sestra dolazi u obzir. Negde smo svi priželjkivali, ali šalu na stranu, najbitnije je da sve bude dobro, nije nam bio bitan pol – ispričala je Nikolina pred porođaj.

Nikolina Kovač priznala: Zbog jedne stvari me obuzimaju strah i nesigurnost

Inače, Nikolina Kovač ne planira duže porodiljsko odsustvo, već će prvi nastup posle porođaja već za Novu godinu.

Moj nastup za Novu godinu je već odavno zakazan, tako da će moj prvi nastup posle porođaja biti jako brzo. Ja uživam u svom poslu i mislim da srećna i ispunjena mama jednako je srećna i ispunjena beba

 

Hellomagazin.rs Ata

Najnovije vesti