Neda Ukraden kakvu do sada niste videli: Bomba i to kakva! (video)

Neda Ukraden kakvu do sada niste videli: Bomba i to kakva! (video)

Autor: | 03/12/2019

0

Neda Ukraden izbacila tizer za pesmu Bomba, poznatog autora Dušana Bačića. Na samom snimanju Neda je pokazala fantastičnu moć transformacije, vešto pozirajući na  "harli dejvidsonu" obučena u bajkerskom stilu, malo koga je ostavila ravnodušnim. 

Neda Ukraden je neko ko na estradnoj sceni traje već decenijama. Kvalitet njene muzike je ono što je dugovečnom i uvek rado slušanom. Na korak do jubilarnog sedamdesetog rođendana, Neda je uverena da najbolje tek dolazi.

– Kada čujem da neko kaže zna li ona koliko ima godina, samo pomislim – a ko to bolje zna od mene? (smeh) Ta tradicionalna, patrijarhalna, vrlo zločesta filozofija prema ženi koja je otprilike “otpisana” posle četrdesete, pogotovo posle pedesete, u mom slučaju pada u vodu. Ne znam kada sam bila vitalnija i aktivnija. Čini mi se danas više nego u mladosti, kada me ništa nije sputavalo. Moja poruka svim damama, a i muškarcima, jeste da ta priča o mladosti i vitalnosti kao uzročnoposledičnoj vezi ne mora da bude istinita ako ste pametni, vodite računa o sebi i svom zdravlju i radujete se životu. Svaka godina koju dočekujem ispunjava me srećom. Uopšte se ne bojim jubileja, mnogo sam ih ja već ispratila. (smeh) Mislim da sam dobar primer da uz pozitivan stav prema životu može da se živi lepo u bilo kom dobu - rekla je Neda u intervjuu za naš magazin.

Neda Ukraden: U početku nas zavole jer smo intrigantne, sa ekrana, atraktivne, erotične, neurotične, a onda…

Neda Ukraden inače važi za jednu od najtalentovanijih pevačica na ovim prostorima, a mnoge njene pesme postale su evergrin. Ipak, i pored ljubavi prema muzici, pevačica je završila čak dva fakulteta – engleski jezik i književnost i pravo.

Ipak, na početku karijere njen otac nije baš bio za to da bude pevačica, te je zahtevao da se ona obrazuje.

- Odgajana sam u takvoj kući da je bilo sramota da nisi obrazovan. Živeli smo u Sarajevu, bilo je tu fakulteta, šta sad, ti sediš kući? Ja sam počela da pevam, a otac mi kaže “Dobro sine, to ti je za popodne, a šta ćeš ti, od čega ćeš da živiš, nećeš valjda da pevaš, da budeš pevačica?” (smeh). To pevačica to je kao da si jadnica – ispričala je Neda pred kamerama emisije “Premijera”.

Pogledajte tizer  za Nedinu novu pesmu, jer će vas njena moć transformacije i sjajna muzika oduševiti. Pop diva sprema još dve pesme do Nove godine i ne krije uzbuđenje zbog tri nova spota!

Hellomagazin.rs ATA Images
Tagovi: neda ukraden

Najnovije vesti