Maja Nikolić: Nema čega se ne plašim kao roditelj, ali trudim se da strahove držim za sebe

Maja Nikolić: Nema čega se ne plašim kao roditelj, ali trudim se da strahove držim za sebe

Autor: | 03/12/2019

0
foto: Miloš Nadaždin

"Na meni je da ih zaštitim koliko god mogu, da ih pustim da slobodno lete i žive svoj život"

Voditeljka Maja Nikolić iza sebe ostavlja jednu veoma uzbudljivu godinu naročito kada je posao u pitanju.

Posle pune tri godine rada na Tv "Prva", Maja donela odluku da napusti projekte koje je radila i posveti se novim poduhvatima.

Tako je od početka jeseni, zajedno sa svojom kumom i najboljom prijateljicom Natašom Miljković, urednica emisije "Među nama", koja se emituje na kanalu "Nova S" i beleži sjajnu gledanost. U ekskluzivnom intervjuu za "Hello!", Maja i Nataša su pred sam početak velikog poslovnog poduhvata pričale kakva su očekivanja od nove emisije i kako izgleda njihovo prijateljstvo kada se ugase kamere.

foto: Miloš Nadaždin

Iako je pred gledaocima uvek nasmejana i vedra, Maja priznaje da privatno često plače.

- Ja mislim da je to blagotvorno. Mislim da sve lakše mogu da pustim suzu, mogu da zaplačem vrlo lako. Ne znam koliko je to dobro, ali baš mogu da zaplačem vrlo lako i kada je nešto prelepo, i kada me oduševi i kada me dirne na najpozitivniji mogući način. Kao i kada me nešto dotakne na tužan način - rekla je u intervjuu za Blic Maja, koja u braku sa Aleksandrom Nikolićem ima troje dece - Teu, Darka i Tiju. 

Upravo na njih, Maja je i najslabija, ali uprkos tome što su oni svi odrasli, njeni strahovi ne prestaju.

- Mislim da smo svi najosetljiviji kada su deca u pitanju. Od momenta kada dobijemo decu, život gledamo kroz tu prizmu da njima bude dobro, da oni budu bezbedni, srećni i radosni, od tog trenutka, to postaju najvažnije stvari u životu. Mi nemamo dovoljno vremena da krenem da nabrajam čega se sve kao roditelj plašim (smeh). Isto tako se trudim da strahove držim za sebe i da ne dozvolim da moji strahovi na bilo koji način opterećuju moju decu i da ih koče. To nikako ne bih volela. Na meni je da se plašim, ali to je moje. Na meni je da brinem i to je moje. Na meni je da ih zaštitim koliko god mogu, da ih pustim da slobodno lete i žive svoj život.

Maja Nikolić presrećna: Dobila sam novi deo srca koje puca od ljubavi!

foto: Miloš Nadaždin

Iako je uvek besprekorno stilizovana, Maja kaže da ne troši mnogo vremena na sređivanje.

- Najviše vremena oduzima to premišljanje, a kada odlučim koju ću haljinu da obučem, onda nema nikakvih problema - kaže Maja, koja ne krije da joj je suprug Aleksandar oduvek bio najveća podrška.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maja Nikolić (@majanikolicmaja) дана 14. Сеп 2018. у 6:42 PDT

Upoznali su se i zavoleli pre skoro dve decenije. Njihov susret bio je veoma neobičan, ali sudbonosan. Sreli su se u avionu, upoznali, zavoleli, a od tada se, kako je voditeljka svojevremeno priznala, nisu razdvojili.

- Tada sam otišla u Atinu na poslovni put, a on je sedeo pored mene u avionu. Pet-šest dana proveli smo tamo zajedno, vratili smo se kao par i više nikada se nismo razdvajali - sa osmeh je svojevremeno ispričala Maja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maja Nikolić (@majanikolicmaja) дана 24. Мар 2018. у 4:00 PDT

hellomagazin.rs Miloš Nadaždin, instagram
Tagovi: Maja Nikolić