Dok Kristinu kritikuju što je sinu dala ime Rogan, ona se ludo zabavlja na tu temu (foto)

Dok Kristinu kritikuju što je sinu dala ime Rogan, ona se ludo zabavlja na tu temu (foto)

Autor: | 30/11/2019

0

Kristina Radenković duhovita kao i uvek

Glumica i voditeljka Javnog servisa, Kristina Radenković, pre osam dana porodila se po drugi put, i nakon devojčice Tare, sada je postala i mama dečaka.

Od kako je objavila da su ona i njen suprug Nikola Radojević sinu dali ime Rogan, javnost ne prestaje da komentariše i iznosi svoj sud da li je ima lepo, moderno, atraktivno...

Kristina je u intervjuu za "Hello!" neposredno pred porođaj i priznala da je jedva čeka da saopšti kako se dečak zove, jer je sigurna da će se mnogi nasmejati.

– Čućete ime kad se porodim, a verujem da će vas zabaviti i nasmejati. Meni je predivno. Čim smo se zaljubili, Nikola i ja smislili smo imena za ćerku i sina. Tara je, zapravo, trebalo da se zove Anda. Ne pitajte zašto, ne umem da vam objasnim. Pošto su se svi članovi naših porodica pobunili, tetka je presudila da bude Tara. Oko muškog imena nema pregovora. Posle toliko dana mučnine i povraćanja, ja sam ta koja odlučuje – rekla je tada Kristina uz osmeh.

I zaista, bila je u pravu...

Sada ih je četvoro: Prve fotografije preslatke porodice Kristine Radenković (foto)

foto: Luka Šarac

Ubrzo zatim, dala je i objašnjenje za ovako neobično ime.

- Moram da priznam da nam je ovo zvučalo divno uz prezime. Po knezu Roganu iz "Gorskog vijenca" - rekla Kristina.

I dok se javnost bavi imenom njenog tek rođenog deteta, voditeljka i glumica, poznata po sjajnom smislu za humor, odlučila je i da se malo zabavi na ovu temu.

Ona je na Instagramu objavila fotografiju, koja će vas ponovo zasmejati.

- Voditeljka Slagalice sinu dala ime Rogan! Mislim da se od ponuđenih slova moglo sastaviti i Goran - tekst je koji je Kristina objavila, a on pokazuje da uprkos tome što je neki kritikuju ona je sigurna da je njen dečak dobio ime koje su ona i njen suprug i te kako želeli.

hellomagazin.rs ATA images, Luka Šarac, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti