Sezona darivanja: Koji je najgori pokloni po mišljenju Ane Vintur

Sezona darivanja: Koji je najgori pokloni po mišljenju Ane Vintur

Autor: | 28/11/2019

0

Saveti urednice modne biblije

Ako se za neku osobu može reći da je strah i trepet u svetu mode, to je urednica američkog izdanja magazina “Vog” Ana Vintur. Prva naslovnica modne biblije pod njenom uredničkim palicom je izašla 1988. godine, a 31 godinu kasnije čini se da je Ana večna baš kao i njena bob frizura kojoj je decenijama verna. Zovu je čelična lejdi zbog svog držanja i odlučnosti u poslu, a o tome koliko je uticajna govori i činjenica da dizajneri često u poslednjem trenutku menjaju kolekcije zbog njenog mišljenja.

Ana Vintur presudila: Samo u ovoj boji je dozvoljeno nositi helanke

Zbog predanosti poslu zovu je i diktator na štiklama.  Zaposleni je se boje ali njeno mišljenje i stav se ne dovode u pitanje, pa je njen savet oko toga šte je prikladno kupiti kao poklon, imperativ za sve  koji žele da odaju utisak osobe od stila. 

Kako polako ulazimo u onaj period godine kada počinje  da nas trese praznična groznica, i šoping predstavlja i uzbuđenje i svojevrsni stres. Gužve u radnjama nam oteževaju da uživamo u kupovini, pa je zato potrebno napraviti dobar plan posebno ako kupujemo poklone.  Urednica "Voga" je zato dala predlog: kupite karte za pozorišnu predstavu, ili za obilazak muzeja.
Izgradite svoj stil. Možete imati modni uzor, ali ne smete biti imitacija. Vi morate imati svoja modna pravila, neko vam može biti uzor i inspiracija, ali vi morate imati svoj lični stil.
Rođena je 3. novembra 1949. godine u Velikoj Britaniji. Njen otac bio je urednik londonskih novina Evening Standard.
Ana Vintur tvrdi da su najgori pokloni koji su kupljeni "tek tako" i ne odgovaraju osobi kojoj su namenjeni. Na taj način otkrivate i da osobu kojoj poklanjate ne poznajete ili da se niste previše potrudili oko darivanja.
Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: ana vintur