Kraljevski pad: Princ Endrju prisiljen da napusti Bakingemsku palatu (video)

Kraljevski pad: Princ Endrju prisiljen da napusti Bakingemsku palatu (video)

Autor: | 24/11/2019

0

Posle intervjua u kojem je pokušao da odbrani svoje prijateljstvo s Džefrijem Epstajnom, princ Endrju otkrio je kako mnogi pokušavaju da se udalje od njega, a bio je prisiljen i da napusti Bakingemsku palatu

Vojvodi od Jorka, princu Endrjuu, naloženo je da napusti svoju privatnu kancelariju u Bakingemskoj palati. Osim toga, princ je morao i da prekine svaku vezu s sopstvenom dobrotvornom organizacijom Pitch@Palace. Na njegovo mesto će stupiti Amanda Tirsk, a organizacija će biti preimenovana u Pitch.

Mnoštvo organizacija poput Kraljevskog filharmonijskog orkestra potrudilo se da se javno udalji od princa Endrjua. To je vojvodu od Jorka podstaklo da i sam prekine veze s nizom ustanova poput Engleskog nacionalnog baleta.

Uprkos svemu što se događa, kraljevska porodica princu Endrjuu nije okrenula leđa. Vojvoda od Jorka viđen je kako jaše s kraljicom Elizabetom II.

Vojvotkinja od Jorka Sara Ferguson takođe je svom bivšem mužu dala javnu podršku, za razliku od njihovih kćeri, princeza Beatris i Judžini.

Princ Endrju se još nije odrekao svojih titula niti prihoda koje dobija jer je član kraljevske porodice.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Princ Endrju

Pročitajte još