Niko ne bi rekao: Otkrivena najgora osobina Breda Pita

Niko ne bi rekao: Otkrivena najgora osobina Breda Pita

Autor: | 22/11/2019

0

Saznala se mračna osobina slavnog glumca

Kada se pročulo da Anđelina Džoli želi da otkrije najmračnije tajne bivšeg supruga Breda Pita kako bi ga potpuno uništila, mnogi su je javno osudili, a negde u sebi ipak žarko želeli da čuju šta to ona ima da kaže. Međutim, glumica je dostojanstveno nastavila da ćuti, ali se, po običaju, oglasio dobro obavešten izvor  i otkrio najgoru osobinu miljenika žena. Kako piše časopis "Globe", Bred zarađuje milione ali ne voli da troši novac, pa uporno odbija da kupuje garderobu.

— Uvek je bio škrt i sebičan, ali u poslednje vreme stvari su otišle u krajnost pa svoj stil u potpunosti duguje modnim kućama koje mu poklanjaju odeću zbog njegovog slavnog statusa,  rekao je za američke medije anonimni izvor i dodao da su u pitanju skupi, odevni predmeti.

— Bred garderobu uzima bez imalo srama i stida. Stalno dobija nove modne kombinacije, a većina njegovog ormara opremljena je Armani i Tom Ford odelima koja koštaju i po pet hiljada dolara— rekao je izvor, a  glumac se o ovim napisima nije izjašnjavao, pa nije poznato jesu li optužbe istinite.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Bred Pit