Andrija Milošević:  Ja volim samo da putujem, a ne da gomilam nekretnine

Andrija Milošević: Ja volim samo da putujem, a ne da gomilam nekretnine

22/11/2019

0

Jedino treba ostaviti pare za školovanje deteta

Ljude se dele u dve grupe kada je reč o ulaganju i trošenju novca. Jedni smatraju da je jedina dobra investicija nekretnina, pa sve što zarade ulažu u njihovu kupovinu jer im je to predstavlja sigurnost i ulaganje u budućnost. Druga grupa smatra da su iskustva koja pružaju putovanja dragocena i da ništa ne može to da nadomesti. Među njima je i naš proslavljeni glumac Andrija Milošević.

Andrija Milošević: U Srbiji može da se živi, samo je pitanje koliko ste spremni da radite

–  Ja volim samo da putujem, a ne neke nekretnine da gomilam. U grob da ih nosim- ne mogu. Jedino što treba ostaviti neke pare za dete da se školuje sutra. Šta će meni? Ne mogu da jedem više nego što mogu i ne mogu da nosim više nego što mogu da ponesem. Tako da mi sleduje ovoliko koliko mi je bog dao - rekao je glumac za "Blic" i otkrio svoje planove.

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić za Hello!: Ono što je genijalno u vezi sa nama dvoma je što se apsolutno nismo promenili, to smo što smo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on Sep 25, 2018 at 5:54am PDT

– Zajedno sa devojkom snimam jednu seriju. Stalno smo zajedno. Osim toga, igramo u nekoliko pozorišnih predstava, ali i zaduženi smo za Teatar na brdu. Uložili smo mnogo energije, ali imamo dovoljno iskustva i živaca da mu se posvetimo – rekao je Andrija.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram

Pročitajte još

Supruga Dejana Tomaševića proživela je pakao: Nisam mogla da otvorim ni flašicu vode, nosili su me i do toaleta

Supruga Dejana Tomaševića, Jelena, oduvek je bila jaka, pozitivna i vedra žena. Jelena i Dejan više od dve decenije uživaju u skladnoj zajednici, a iz velike ljubavi stvorili su četvoro dece - Marinka, Manju, Miu i Matiju. Osmeh sa njenog lica nestao je ubrzo nakon rođenja sina Matije, kada joj je ustanovljena autoimuna bolest poznatija pod nazivom lupus.

24/01/2021

4772 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti