Kejtlin Džener je 2015. postala žena, a sada je usred džungle u crnom bikiniju za pola miliona dolara! (video)

Kejtlin Džener je 2015. postala žena, a sada je usred džungle u crnom bikiniju za pola miliona dolara! (video)

Autor: | 20/11/2019

0

70-godišnji Olimpijac Brus Džener postao je Kejtlin Džener 2015. godine, ali više ne uživa medijski interes kakav je imala dok je bila Brus i suprug slavne Kris Džener. Poslednji šou koji je snimala, DŽener je radila sa svojom suprugom Kris (64) i ostalim članovima porodice, a od tada se mnogo toga promenilo. Ona više nije muško, a zbog osude javnosti se preselila u Australiju.

Početak novog rijalitija 'I’m A Celebrity... Get Me Out of Here' nije bio onakav kakvim ga je Kejtlin Džener (70) verovatno zamišljala. Preselila se u australijsku džunglu, a već prva 24 sata bila su umalo kobna za njen status u šouu.

Iako je godinama bila pred kamerama zbog rijalitija 'Keeping Up With The Kardashians', Kejtlin se ne nosi dobro s divljinom i kandidatima u novom projektu, a iako se priča da su joj producenti platili više od pola miliona dolara za ulazak u emisiju, izlazak je bio gotovo ekspresan.

Džener je jutro provela u suzama, dok su drugi takmičari spavali, a zatim je prva testirala improvizovani tuš u bikiniju.

- Ne osećam se dobro ovde. Boli me glava. Imam 70 godina i vreme je da se zapitam trebam li uopšte da budem ovde. Da li je to dobra ideja ili je bolje da se odmah vratim kući i provodim vreme sa svojim unucima - požalila se otvoreno Džener.

Kejtlin je neko vreme imala i svoj rijaliti šou, ali nije dugo potrajao, jer je interes publike slabio iz epizode u epizodu. Ni njeni intimni intervjui više nisu senzacija.

A kako ipak treba nešto zaraditi, Kejtlin se uputila u Australiju u sklopu navedenog šoua, a interes javnosti izazvalo je njeno pojavljivanje u crnom bikiniju, a njene prijateljice tvrde kako se Kejitin zasitila Amerike u kojoj je stalno osuđuju, ali da je i daleku Australiju i šou izadabrala kako bi je porodica više poštovala.

Hellomagazin.rs Profimedia
Tagovi: Kejtlin Džener