Kejt Midlton sve odvažnija, ova provokativna haljina krši sva kraljevska pravila!

Kejt Midlton sve odvažnija, ova provokativna haljina krši sva kraljevska pravila!

Autor: | 19/11/2019

0

Princ Vilijam i Kejt Midlton stigli su u londonski Palladium Theatre, a svi pogledi su bili usmereni ka zgodnoj vojvotkinji od Kembridža, koja je u haljini Aleksandera Mekvina podigla lestvicu provokativnosti na viši, ali i sofisticiraniji nivo.

Iako smo navikli da Megan Markl svojim odevnim kombinacijama često, a čini nam se i rado, krši kraljevska pravila i protokole, ostali smo zadivljeni kako je Kejt na jedan suptilan način pronašla put da ta pravila (pre)krši, ali da joj niko ne može zameriti.

Jedan od omiljenih parova s kraljevskih dvora stigao je na godišnje humanitarno događanje za Royal Variety Charity, a novac prikupljen na večeri pomaže stotinama ljudi iz zabavne industrije kojima treba pomoć.

Princ Vilijam i Kejt Midleton treći put su stigli na ovo događanje kao izaslanici kraljice Elizabete II., a kao i uvek, s nestrpljenjem se očekivalo modno izdanje vojvotkinje čiji se modni uticaj oseti u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali i izvan njega. Njena čipkana haljina britanskog brenda kojem veruje već godinama - i čiju je i venčanicu nosila - savršeno je naglasila njenu liniju, a s crnom kreacijom uskladila je i torbicu kao i cipele.

https://www.instagram.com/p/B5BMkYOH7A2/

Mnogi smatraju kako je izbor ovakve kreacije, koja zbog donjeg dela boje kože i gornjeg čipkanog ostavlja utisak poluprovidne haljine, bio veliki iskorak za vojvotkinju Ketrin, suprugu budućeg kralja koja se većinom pridržava strogih kraljevskih pravila. Ovog puta je ovom vizuelnom varkom malo razigrala klasične kombinacije kakve najčešće bira, posebno kada se radi o događanjima koje kraljica pomno prati.

Ipak, i 2017. i 2014. vojvotkinja se "igrala" s poluprovidnim detaljima i s čipkom.

https://www.instagram.com/p/B5BKGd1nJYZ/

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još