Porodica i dalje u šoku, posete nisu dozvoljene: Kada će Balašević napustiti bolnicu?

Porodica i dalje u šoku, posete nisu dozvoljene: Kada će Balašević napustiti bolnicu?

Autor: | 18/11/2019

0

Slavni kantautor se posle operacije i ugradnje stentova oseća dobro, ali porodica je i dalje zabrinuta

Đorđe Balašević u petak je primljen na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici i hitno je operisan. Nakon što je konstatovano da je imao infarkt, tim najboljih stručnjaka prisustvovao je operaciji u kojoj su kantautoru ugrađena dva stenta.

Slavni kantautor se posle operacije i ugradnje stentova oseća dobro, ali porodica još uvek nema dozvolu da ga poseti.

Doktori su zadovoljni kako teče oporavak ovog muzičara, ali detaljnije prognoze ne žele da daju jer je u pitanju delikatna situacija, ali i zaštita privatnosti pacijenta.

- Đorđe se dobro oporavlja nakon operacije u kojoj su mu u dva krvna suda ugrađeni stentovi i njegov oporavak teče po protokolu. Kao što se očekivalo, on se oseća sve bolje i doktori su zadovoljni. S obzirom na to da je reč o ozbiljnoj intervenciji, prognoze doktora nikada nisu zvanične dok pacijent potpuno oporavljen ne bude pušten na kućno lečenje, kada će mu biti prepisana terapija koju će morati da poštuje u narednom periodu. Balašević je na odeljenju Intenzivne nege i tu će biti do polaska kući, koji se može dogoditi u narednih par dana ukoliko njegov oporavak bude išao tokom kao do sada - kaže za "Alo" izvor upućen u zdravstveno stanje Balaševića, i dodaje:

Sin Đorđa Balaševića: Tata poručuje da će se možda čak i boriti na megdanu

- On je svestan svega što se dogodilo, doktori su mu objasnili šta je urađeno i on je to mirno prihvatio. Kao i kod svih pacijenata kojima se dogodi infarkt, sve to ga je iznenadilo, ali on je jak čovek. Porodici nije dozvoljeno da ga posećuje, ali u svakom trenutku mogu dobiti informacije o njegovom zdravstvenom stanju od doktora, što i čine. Supruga i deca su bili vrlo zabrinuti, ali su im doktori objasnili da je najgore prošlo i da će Đoletov život, osim što će morati da promeni neke navike, nastaviti da teče uobičajeno uz sve aktivnosti koje je imao do sada.

O Balaševiću brine najbolji tim lekara, a on bi sredinom ove nedelje mogao da bude u toplini svog doma.

Prema rečima izvora, ovo je bio šok za celu porodicu.

- Činjenica da je doživeo infarkt potpuno je uznemirila sve članove njegove porodice, naročito suprugu Oliveru, koja je sve vreme bila u bolnici dok je trajala operacija. Deca Aleksa, Jovana i Jelena sve vreme su uz majku, a doktori pokušavaju da ih umire je su zaista sve indicije da će se Đorđe brzo oporaviti. Supruga i deca ne žele u javnosti da detaljišu o zdravstvenom stanju muzičara, zato su se povodom svega oglasili samo putem društvenih mreža - zaključio je za "Alo" izvor.

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti