Imaš dobru poslovnu ideju? Već si na pola puta do uspeha!

Imaš dobru poslovnu ideju? Već si na pola puta do uspeha!

Autor: | 18/11/2019

0

Interaktivne besplatne radionice za studente i srednjoškolce o preduzetništvu i samozapošljavanju

Razmišljaš da pokreneš svoj biznis, ali ne znaš odakle da kreneš? Ne brini! U osnovi svakog uspeha leži znanje i informisanost. Prijavi se na učešće u edukativnoj radionici u svom gradu i informiši se kako da pokreneš sopstveni biznis. Još ćeš dobiti priliku i da se upoznaš sa uspešnim preduzetnikom koji će podeliti svoju priču sa tobom i usmeriti te savetima kako da prevaziđeš početničke greške.

Edukativne radionice u okviru projekta StartUp karavan #za5, vol.2 održavaće se u Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i Beogradu tokom oktobra i novembra 2019. godine. Samim učešćem dobijaš priliku da se takmičiš sa ostalim polaznicima i plasiraš se u finale, gde će biti odabrano čak pet pobednika koji će biti nagrađeni sa po 1.000 dolara za pokretanje sopstvenog biznisa.

Više informacija o samom takmičenju možeš pročitati na buducnostza5.rs

Nacionalni projekat „Budućnost #za5“ pokrenuo je „Centar E8“, uz logističku podršku V+O Communication, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Privredne komore Srbije i Coca-Cola Fondacije u cilju osnaživanja mladih u pronalaženju budućeg zaposlenja i kontinuirane edukacije.  

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: #za5 StartUp

Najnovije vesti