Severina je priredila spektakl kojim je nadmašila sve dosad viđeno

Severina je priredila spektakl kojim je nadmašila sve dosad viđeno

Autor: | 17/11/2019

0

Severina je koncertom u prepunoj Spaladium Areni započela turneju "The Magic Tour".

Iako je koncert u Splitu kasnio nekih 40 minuta, Severina je Splićanima priredila spektakl koji će dugo pamtiti, te joj je to zakašnjenje uveliko oprošteno. Ni jesenja kiša praćena jakim jugom nije zaustavila Splićane da dođu i vide Severinin muzički spektakl, kojim je sinoć u Spaladium Areni, gde je poslednji put nastupala pre šest godina, otvorila svoju aktuelnu turneju The Magic Tour.

Sve je njih u dvorani dočekala spektakularna pozornica u obliku dijamanta i raskošna rasveta sa 150 kvadranih metara led ekrana.

Samim ulaskom već je bilo jasno kako je Severina i ovaj put postavila produkcijsku lestvicu više, što je i dokazala već prvim izlaskom na stage, prenosi Slobodna Dalmacija.

Uprkos mnogim privatnim dramama kroz koje prolazi, od promene menadžera pa do pravne bitke s bivšim partnerom, vidno raspoložena, rasplesana i nimalo ne štedevši glasne žice, koncert je započela pesmom "Otrove", a istog je trenutka s njom zapevalo i 12 hiljada posetilaca, koliko ih je sinoć došlo u Arenu.

Na samom početku Seve je izvela i trik, pojavivši se prvo na pozornici u dugoj crnoj haljini i prekrivena velom, da bi samo nekoliko sekundi kasnije osvanula na sredini Arene, odakle se uz ovacije Splićana i držeći ih za ruku probila do glavnog stegea.

Skinula je haljinu ostavši u trikou i zapjevavši hit s novog albuma "Losha", nakon čega je uslijedio dobro poznati "Brad Pitt" koji je publiku doslovno bacio u trans.

U drugom delu koncerta Severina je na binu izašla u crvenoj dugačkoj haljini sa plaštom zakopčana od glave do pete. Plesači su je opet razodenuli pa je ostala u crvenom šljokičastom trikou.

- Nisam smišljala nikakav tekst. Samo želim reći da ovaj grad nosi najviše strasti i ljubavi. Pisali su mi: Razvali večeras, ali to mi nije važno! Samo vam želim dati ljubav u srcu - rekla je pre nego što je počela da peva “Dalmatinku”.

"Prijateljice" su pogodile "tačno u sredu", video sve govori...

Dok je izvodila 'Ja samo pevam', ispričala je publici o bolnim trenucima koje proživljava.

- Jako mi je teško, svako ima teških trenutaka u životu, imam ih i ja. Ali ljubav uvek pobeđuje zlo! Imam sreću što sam dobila ovu pesmu u kojoj se sastoji čitav moj život - rekla je pevačica pre nego što je u suzama otpevala svoj posljednji singl “Rođeno moje”, posvećen sinu Aleksandru.

 

 

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti