Goca Tržan izazvala polemiku: Postoje mnogi brakovi koji su spaseni zahvaljujući ljubavnicima!

Goca Tržan izazvala polemiku: Postoje mnogi brakovi koji su spaseni zahvaljujući ljubavnicima!

17/11/2019

0

Goca Tržan je neko ko se ne libi da javno iznese svoje stavove, pa makar se oni kosili sa uvreženim stereotipima koji već dugo vremena vladaju u svetu muškaraca i žena, a posebno u Srbiji.

Gostujući kod Sanje MArinković u "Magazinu IN", Goca je vrlo otvoreno pričala na temu ljubavnika i ljubavnica, iznevši neke činjenice koje su svima vrlo dobro poznate, ali o kojima se uglavnom ćuti.

- Mislim da žene mnogo manje pričaju o tome koliko su neverne nego muškarci. Nije društveno prihvatljivo da žene imaju ljubavnike, a vrlo je prihvatljivo da muškarci imaju ljubavnice i zbog toga žene to rade. Postoje mnogi brakovi koji su spaseni zahvaljujući ljubavnicima - šokirala je Goca odmah na početku i nastavila:

- Žene imaju potpuno pogrešnu predstavu, misle kad nađu ljubavnika da će on da učini nešto za njih. Onda kad shvate da je to ista stvar kao i ono što imaju kod kuće, to zbliži muškarca i ženu, bračne drugove. Muškraci imaju potpuno pogrešnu predstavu o tome da mi njih varamo kada se zaljubimo, to nema veze sa životom - rekla je Goca, izazvavši pravu buru kako u studiju, tako i na društvenim mrežama.

- Mi smo na Balkanu vaspitavani u jednom pogrešnom maniru, što si veća mučenica i što se više žrtvuješ, bolja si žena, majka i supruga. Mislim da je to jezivo u 21. veku, da žene i dalje robuju tim stereotipima da moraš da budeš žrtva, da bi te okolina priznala kao dobru suprugu i dobru majku - naglasila je Goca u pomenutoj emisiji.

hellomagazin.rs/M G ATA Images
Tagovi: goca tržan

Pročitajte još

Najnovije vesti