Ana Sević: Darko nikada ne može biti uzrok bilo čega u mom životu

Ana Sević: Darko nikada ne može biti uzrok bilo čega u mom životu

Autor: | 15/11/2019

0

Bivši suprug nije uzrok raskida sa Danijelom

Svaki razvod na javnoj sceni privuče mnogo pažnje, a izuzetak nije bio ni kraj braka između Ane Sević i Darka LazićaVeće interesovanje je bilo jer su i Ana i Darko uplovili u nove veze, i to pre nego što su stavili zvanično tačku na brak. Darko je već verio Marinu Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, dok je Ana stavila tačku na vezu sa Danijelom Nedeljkovićem.

Ipak, kako se spekuliše, prekid je kratko trajao jer je par ponovo viđen zajedno. Mnogi smatraju da su problemi u Aninoj vezi nastali upravo zbog bivšeg supruga. Ona to oštro demantuje.

– Darko nikada ne može biti uzrok bilo čega u mom životu, Darko i ja smo stavili tačku na naš brak odavno. Tako da, nema mesta uopšte za takve priče. Ja, kao i svaka druga žena i čovek, imam razmirice i sa samom sobom, a ne sa nekim drugim. U našem svetu, nažalost, čovek ne može da ima ni malu, malu razmiricu, a da to ne bude skandal. Nema potrebe za brigom, sve je u redu – istakla je pevačica za "Pink" koja je istakla da su za njen osmeh zaslužni svi koji je vole i koje ona voli.

Hellomagazin.rs Ata

Najnovije vesti