Vojvotkinja Kejt na meti kritika: Šta se krije iza tajnog sastanka sa direktorom BBC televizije

Vojvotkinja Kejt na meti kritika: Šta se krije iza tajnog sastanka sa direktorom BBC televizije

Autor: | 14/11/2019

0

Vojvotkinja Kejt se našla na meti kritika i ogovaranja nakon što je javnost saznala da je imala privatni sastanak sa Tonijem Halom, generalnim direktorom televizijske kuće BBC.

Iako je događaj označen kao tajni, pa javnost nema detalje o sastanku niti fotografije sa istog, mnogima je simptomatično da se supruga princa Vilijama na ovaj korak odlučila odmah nakon što je njen dever princ Hari udružio snage sa Oprom Vinfri za novi televizijski šou. Šuška se da vojvotkinji Kejt jako smeta popularnost koju su vojvotkinja Megan i princ Hari dostigli i na sve načine se trudi da povrati titulu miljenice Britanca ali i planete.

Megan Markl zasenila Kejt Midlton dekolteom, ali i detaljem koji je pokrenuo tračeve!

Iako još nije poznato o kom projektu je reč nagađa se da bi emisija pratila humanitarni rad vojvotkinje Kejt i princa Vilijama.

I princ Čarls "kopira" vovjotkinju Megan

Nakon što je vojvotkinja Megan u saradnji s humanitarnom organizacijom “Smart Works” pokrenula svoju kolekciju odeće za poslovne žene, njenim stopama krenuo je princ Čarls. Humanitarna organizacija “The Prince’s Foundation” udružila se  sa web šopom “Yoox Net-A-Porterom” kako bi zajedno dizajnirali odeću za muškarce i žene. Inače, princ Čarls danas puni 71. godinu najviše pažnje je privukla fotografija koju su objavili vojvotkinja i vojvoda od Saseksa na svom Instagramu jer su pokazali do sada neobjavljenu fotografiju njihovog sina Arčija.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još