Stefan Živojinović zna da izabere: Na estradi najbolje izgledaju Milica Pavlović, moja snajka Aleksandra Živojinović i Rada Manojlović!

Stefan Živojinović zna da izabere: Na estradi najbolje izgledaju Milica Pavlović, moja snajka Aleksandra Živojinović i Rada Manojlović!

Autor: | 14/11/2019

0

Stefan Živojinović važi za finog i skromnog dečka, ali to ne znači da ne primećuje zgodne koleginice.

Naslednik Lepe Brene i Bobe Živojinovića, kao i uvek, ima skromne želje, ne troši mnogo i jedino što mu prija je kad vidi zadovoljnu publiku i lepe žene. Pevač tvrdi da nema devojku, ali mu imponuje kada mu se pripadnice lepšeg pola udvaraju.

- Poenta mog posla jeste da žene uživaju u mojoj muzici. Nemam nameru još uvek da se ženim i stvaram porodicu i odbiju me devojke kojima je cilj da se udome. Volim fine i kulturne s kojima mogu da pričam o svemu, a kada vidiš da ima dobre grudi, ne može da te boli glava - ocenio je Stefan i dodao koje tri pevačice po njegovom ukusu najbolje izgledaju na estradi.

- Ima dosta zgodnih i lepih, ali ako moram da izdvojim, neka bude Milica Pavlović, moja snajka Aleksandra Živojinović i Rada Manojlović. Rada ima baš dobru butkicu. Sve ih poštujem jer su mi koleginice i zaista su fenomenalne devojke. Divim se njihovim karijerama i super se slažemo - rekao je Brenin i Bobin sin, koji će za Novu godinu pevati u jednom prestoničkom klubu, piše Kurir.

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još