Džon Ledžend je najseksepilniji muškarac u 2019. godini: Izabran sam posle Idrisa Elbe, što nije pošteno!

Džon Ledžend je najseksepilniji muškarac u 2019. godini: Izabran sam posle Idrisa Elbe, što nije pošteno!

Autor: | 13/11/2019

0

Talentovani američki pevač i glumac Džon Ledžend je po izboru časopisa "People" najseksi muškarac u 2019. godini, ali kako sam kaže, nije siguran hoće li uspeti da živi s tom laskavom titulom. 

Ledžend je u srećnom braku s manekenkom Krisi Tajgen s kojom ima dvoje dece i prvi je Afroamerikanac koji je za svoj umetnički rad nagrađen Emijem, Gremijem, Oskarom i Tonijem.

- Kad sam čuo novost bio sam vrlo uzbuđen, ali istovremeno i pomalo uplašen jer je to...veliki pritisak - kazao je za People.

- Džon iz 1995. godine bi bio vrlo zbunjen što je titulu poneo posle Idrisa Elbe - napisao je na Tviteru.

- Dovraga, Džon iz 2019. je gotovo podjednako zbunjen, ali hvala časopisu People. Poneću titulu. Sada će me svi gledati pod lupom da bi ustanovili jesam li zaista dovoljno seksi za tako nešto. Usput, izabran sam posle Idrisa Elbe, što nije pošteno i nije mi baš simpatično - našalio se pevač.

Britanski glumac Idris Elba titulu je poneo prošle godine. Među ostalim glumcima i pevačima koji su se pojavili na naslovnici časopisa poslednjih godina pošto su proglašeni najseksepilnijima su Blejk Šelton, Kris Hemsvorth, Adam Levin, Džordž Kluni i Čening Tejtum.

Ledžend, trenutno jedan od članova žirija popularne američke emisije "The Voice" osvojio je 10 nagrada Gremi za debi album iz 2004. "Get Lifted" i za pesmu "Ordinary People".  Dobitnik je Oskara za pesmu "Glory" iz filma "Selma", nagrade Toni za koprodukciju brodvejske predstave "Jitney" i Emija za produkciju tv adaptacije mjuzikla "Isus Hrist superstar" u kojem je glumio Isusa, prenosi vecernji.hr.

hellomagazin.rs Guliver/Getty