Dženifer Lopez i Robert Patinson: Zavodljiva Ramona i seksepilni vampir u laganom ćaskanju (video)

Dženifer Lopez i Robert Patinson: Zavodljiva Ramona i seksepilni vampir u laganom ćaskanju (video)

Autor: | 13/11/2019

0

 

Dženifer Lopez i Robert Patinson su se našli u prijatnom ćaskanju za “Variety Studio: Actors on Actors”, gde u pričali o svojim najnovijim filmskim ostvarenjima, ali i o ulogama koje ih tek očekuju.

Zavodljiva Ramona, lik koji Dženifer tumači u filmu "Hustlers" i seksepilni vampir iz "Sumrak sage", ali i nezaboravni lik iz najnovijeg ostvarenja "Svetionik" koji vremenom, usled usamljenosti, počinje da gubi razum, razgovor su započeli baš o njenom filmu, jer Robert je veliki fan ovog ostvarenja.

https://www.instagram.com/p/B4z4TbGgLFE/

- OK, “Hustlers.” Veoma mi se dopao. Gledao sam ga u bioskopu i bio je sjajno upakovan. Misliš li da bi film bio drugačiji da ga je režirao muškarac? - upitao je Robert Dženifer.

https://www.instagram.com/p/B4z1OrIANFI/

-  Mislim da bi bio totalno drugačiji. Ono što “Hustlers” otkriva je da muškarci imaju veoma tajan život, takođe imaju i poseban način na koji posmatraju i misle na žene, što je vrlo fizički većinu vremena. Loren Skafarija, režiserka, je bila zaista odlična. Njen objektiv nije bio osuđujuć. Da razmišljam s muškog stanovišta, ove žene bi bile osuđivane, pošto muškarci kategorizuju žene. Ovo kažem generalno, ne mislim da svi muškarci isto razmišljaju - odgovorila mu je Džej Lo, upitavši ga kako je uspeo da dočara ludilo u svom najnovijem filmu i koliko mu je pomogao scenario.

- To je jedan od onih momenata kada shvatite da u scenarju nema ograničenja, što mi se uvek dopadalo. I tako... Mislim da smo napravili potpuno divlje scene, nakon kojih ste potpuno iscrpljeni.

Pogledajte kako je tekao razgovor Dženifer i Roberta.

hellomagazin.rs Printscreen