Marija Savić Srećković otkrila kako rešava bračne, a i sve ostale probleme

Marija Savić Srećković otkrila kako rešava bračne, a i sve ostale probleme

Autor: | 11/11/2019

0

Marija Savić Srećković poslednjih nedelja našla se u cenrtu medijskih napisa, i to zbog privatnog života.

Kako su mediji pisali njen brak sa Aleksandrom Srećkovićem Kuburom na staklenim je nogama, a nijedno od njih dvoje u javnosti se nije se oglašavao po pitanju toga.

Sanja Marinković ugostila je Mariju u svojom emisiji "Magazin In", a društvo su joj pravile i pevačice Nataša Bekvalac i Neda Ukraden.

Voditeljka je upitala goste da li se prema Marijinom izgledu i izrazu lica može zaključiti da ima nekih privatnih problema.

- Jako lepo izgleda, a žena kada lepo izgleda uglavnom ima mnogo problema - konstatovala je Nataša Bekvalac, a složila se i Neda.

- Da li je stvarno morao da se desi taj takozvani skandal, da me zoveš u emisiju posle sedam godina? Što se problema tiče, Nedo, potpuno se slažem, oni uvek postoje, to su faze u životu, u svim segmentima života, u poslu, u partnerskim odnosima, u braku... Kažu da kako zračiš tako privlačiš. Ja sam sportista, sve probleme rešavam sportski, i kada padneš, i kada primiš udarac sa strane, rešenje je vežba, sve probleme rešavate tako - rekla je Marija, piše Kurir.

hellomagazin.rs ATA Images, youtube printscreen

Pročitajte još