Kloi Kardašijan najzad ima bajno telo, ali je lice upropastila botoksom i filerima! (video)

Kloi Kardašijan najzad ima bajno telo, ali je lice upropastila botoksom i filerima! (video)

Autor: | 11/11/2019

0

Kloi Kardašijan u uskoj crnoj haljini prozirnog topa, se s mamom i sestrama pojavila na dodeli nagrada People's Choice Awards, kada su svi ostali bez daha od pogleda na njeno bajno telo, ali utisak je pomalo pokvarilo - Kloino operisano lice. 

Porodica Kardašijan je dobila nagradu, a Kloi je dobila posebnu nagradu za najbolju rijaliti zvezdu, međutim nije to shvatila sve dok nije sišla s pozornice.

 

- Navikli smo već, uglavnom govori Kim ili mama, a i bila je velika galama... Zaista nisam znala da sam ja dobila posebnu nagradu, sve dok nismo sišli s pozornice - pravdala se Kloi pred fanovima na Instagram storiju.

Ipak, ono što su svi primetili je da Kloi izgleda potpuno drugačije i da u nekim momentima zbog filera i botoksa podseća na mamu Kris i više nego što je normalno. Verujemo da obe idu kod istog estetskog hirurga koji ih sređuje.

https://www.instagram.com/p/B4fjP_ehnen/

Obožavaoci već mesecima nagovaraju Kloi da prestane sa zahvatima, jer njen nos je sve kraći, a usne sve veće, tako da sve više liči na mamu Kris. Međutim, ona se poprilično ljuti na takve komentare i negira bilo kakvo hirurško ulepšavanje.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti