Posle nekoliko meseci kraljevska porodica ponovo zajedno u javnosti: Kejt i Megan očarale stilom (foto)

Posle nekoliko meseci kraljevska porodica ponovo zajedno u javnosti: Kejt i Megan očarale stilom (foto)

Autor: | 10/11/2019

0

Nakon brojnih pisanja da su braća prinčevi Vilijam i Hari, kao i njihove supurge Kejt Midlton i Megan Markl, u lošim odnosima, javnost je sa nestrpljenjem iščekivala momenat kada će se svi zajedno pojaviti na nekom događaju.

I to se dogodilo sinoć, na svečanosti povodom Dana sećanja u Rojal Albert Halu.

Iako su na ceremoniju došli odvojeno u pratnji svojih supruga, Vilijam i Hari nisu skidali osmeh sa lica.

Ipak, pažnju medija najviše su privukle odevne kombinacije Megan i Kejt, koje iako slično obučene, svojim stilom očarale su britansku javnost.

Megan je nosila crnu brokatnu retro haljinu sa velikim otvorom na dekolteu, a čitav izgled upotpunila je kaišom, crnom klač torbicom, kao i salonkama sa otvorenom petom.

U sličnom izdanju pojavila se i Kejt, koja je odabrala tamnoplavu haljinu sa čamac izrezom, midi dužine.

Haljina je  savršeno pristajala vojvotkinji, koja se kao i Megan odlučila za iste detalje: salonke, klač torbicu, ali je u kosi ponela sve popularniji rajf.

Podsećamo, kraljevska porodica poslednji put se zajedno u javnosti pojavila na krtšenju malenog Arčija u julu, kao i na polo meču nekoliko dana kasnije, a nakon dokumentarca  ITV televizije “Harry & Meghan: An African Journey” u kojem se princ Hari dotakao  odnosa s bratom, krenula su nagađanja i šuškanja da u njihovom odnosu nije baš sve kako treba.

Da li je to zaista tako, procenite sami.

hellomagazin.rs guliver/getty

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti