Neda Ukraden: U početku nas zavole jer smo intrigantne, sa ekrana, atraktivne, erotične, neurotične, a onda...

Neda Ukraden: U početku nas zavole jer smo intrigantne, sa ekrana, atraktivne, erotične, neurotične, a onda...

Autor: | 10/11/2019

0

Brak je u današnje vreme kao institucija u najvećoj krizi, a razlozi zašto se partneri razilaze su zaista razni: Od spoznaje da su sa pogrešnom osobom, do toga da nesreća prevagne u korist sreće, a ljubav se nepovratno ugasi. Ovoga puta Neda Ukradem je otvorila dušu i objasnila kako se i zašto njen brak dug deceniju zaršio.

Neda je bila 10 godina u braku sa rediteljem Milanom Bilbijom, sa kojim ima ćerku, a koji je umro pre šest godina.

Gostujući u emisiji Magazin In, kod Sanje Marinković, Neda je po prvi put ispričala neke zaista intimne i vrlo lične detalje iz braka koji se raspao. Na pitanje da li bi ponovo uplovila u brak, kaže:

- Da nemam ovu pamet, mogla bih. Ali kažem, probala sam, videla sam, nije mi išlo, shvatila sam negde da ja nemam tu šta da tražim, da ću biti nesrećna. U počerku su svi puni razumevanja, svi nas zavole zbog toga jer smo intrigantne, sa ekrana, fine, zgodne, atraktivne, erotične, neurotične. I onda kreće stvarnost i razotkrivanje, pa se počinju dešavati drame, koliko si spreman, pažljiv, taktičan, odgovoran, savestan i koliko si prijatelj, toliko veza funkcioniše - rekla je Neda u pomenutoj emisiji i naglasila:

- Ukoliko to krene u sujetu, dokazivanje, onda ne fukcioniše. Reč je o tome da li imaš saveznika, prijatelja, partnera, ili imaš nekog kome se ti dokazuješ. Klasični sudija za prekršaje koji te saslušava - objasnila j Neda.

 

hellomagazin.rs ATA Images
Tagovi: neda ukraden

Najnovije vesti