Andrija Milošević: U Srbiji može da se živi, samo je pitanje koliko ste spremni da radite

Andrija Milošević: U Srbiji može da se živi, samo je pitanje koliko ste spremni da radite

Autor: | 09/11/2019

0

Popularni glumac Andrija Milošević svoj talenat za glumu i smisao za humor sve češće deli i sa obožavaocima na društvenim mrežama gde postavlja zanimljive klipove. Iako je na Instagramu aktivan, popularne jutjubere ne prati. Ipak, smatra da se najmlađima ne može zabraniti da prate ono što ih zanima.

- Deca prate svašta. Ne možete da im to zabranite. Mi nismo u autokratskom sistemu pa da se kaže: „Nema jutjuba, ovog, onog... Morate samo ovo”. Ljudi prate sve. Jutjub postoji i sve mora da postoji. A možete vi da im ponudite nešto drugo, pa da imaju izbor. Ne pratim jutjub scenu, nemam kad, a u jednom trenutku ću videti i taj fenomen. I to možemo da obrađujemo na filmu, pozorištu. Deca tragaju za nečim što im je uzbudljivo, rekao je glumac i istakao da svi glumci rade više projekata.

- Svi moramo da radimo više projekata. Mnogo da radimo. Ne smemo da sedimo i kukamo. Kada sam radio i kada nisam, ja sam se trudio da nađem posao. Ovde može da se živi, samo je pitanje koliko ste spremni da radite. Nisam sreo čoveka u Zapadnoj Evropi koji ne radi dva posla. Sreo sam ljude u Švedskoj, Holandiji, Nemačkoj koji rade dva posla. Mora svuda da se radi. Nema nijedne zemlje da se ne radi ništa a da živite top. Ako takva postoji, da odmah idem tamo da živim -  rekao je Andrija za "Blic" i rekao da za sada ne razmišlja o odlasku iz Srbije.

 

 

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti