Humani gest Jelene Karleuše oduševio celu Srbiju

Humani gest Jelene Karleuše oduševio celu Srbiju

Autor: | 06/11/2019

0

Poznate ličnosti neretko doniraju novac u humanitarne svrhe, učestvuju u raznim akcijama za prikupljanje pomoći za lečenje obolelih od najtežih bolesti, za pomoć nastradalima... Ali, Jelena Karleuša je otišla i korak dalje.

Sofija Nakić (16), devojčica iz Aleksinca koja boluje od sarkoma vezivnog tkiva, posle višemesečne borbe konačno će danas otići u Atinu na lečenje, i to zahvaljujući Jeleni Karleuši, koja je uspela da pronađe odgovarajuću bolnicu u Grčkoj.

Humani gest poznate pevačice oduševio je celu Srbiju. Ona će dati ceo novogodišnji honorar od 50.000 evra za terapije ovoj devojčici, ali malo ko je znao da je Jelena uključena u lečenje i na druge načine.

Sofijin otac Bojan Nakić rekao je da je njihovoj porodici izuzetno teško da skupe novac za lečenje, kao i da dugo nisu mogli da pronađu bolnicu u kojoj bi mogla da se operiše njegova ćerka, ali da je to rešeno uz pomoć Karleuše.
- Hvala Jeleni Karleuši, koja pomaže na sve moguće načine i što je Sofiji pronašla bolnicu i doktora - rekao je Nakić, prenosi Kurir.

Kasnije se oglasila i pevačica, uputivši podršku Sofiji i zahvalnost grčkim lekarima.

- Veliko hvala grčkim lekarima, bolnici u Atini i doktoru Steliosu Kuvarisu na velikom srcu! Naša bolesna devojčica Sofija posle muke i odbijanja konačno ide na lečenje Tomo terapijom i ima šansu! Neka univerzum da lavlju snagu Sofiji i njenim roditeljima u ovoj teškoj borbi! Zahvalna sam našoj grčkoj braći! - napisala je Jelena.

 

Za Sofijino lečenje nedostaje još mnogo novca, a svi koji su voljni da pomognu mogu to učiniti uplatom na dinarski račun 160-552155-80, devizni 00-540-0004256.3 ili sms porukom sadržine 710 na broj 3030.

hellomagazin.rs ATA Images