S devojkom na crvenom tepihu: Da li je Kijanu Rivs najzad pronašao životnu radost?

S devojkom na crvenom tepihu: Da li je Kijanu Rivs najzad pronašao životnu radost?

Autor: | 05/11/2019

0

Po pitanju svog privatnog života, a posebno ljubavnih odnosa glumac Kijanu Rivs već je decenijama vrlo tajanstven. Zbog toga je odluka da baš sada pokaže svoju voljenu osobu pred brojnim novinarima i fotoreporterima sve veoma iznenadila.

Iza njega je težak i trnovit život prepun tragedija, u kratkom periodu izgubio je najboljeg prijatelja i ženu koju je voleo. Kako bi prebrodio traume posvetio se poslu, snimanju filmova i odglumio nekoliko akcionih junaka u čemu je očito nalazio izduvni ventil. Međutim, milioni na računu nikada mu nisu ništa predstavljali.

Ali izgleda da je Kijanu ipak ponovo pronašao životnu radost.

Posle gotovo 35 godina, ponovo je na crveni tepih došao u ženskoj pratnji. Držeći se za ruke i izmenjujući nežne poglede 55-godišnji glumac i 46-godišnja umetnica Aleksandra Grant potvrdili su svoju ljubavnu vezu.

Par nije krio sreću, a glumac je ponosno pokazivao svoju izabranicu koja je zablistala u plavoj elegantnoj haljini i srebrnim cipelama. Rives je na gala večeru u muzej savremene umetnosti u Los Anđelesu doveo svoju partnerku i tako započeo jednu novu eru, pogotovo kada se zna da izbegava da javno govori o sebi i svojoj privatnosti, prenosi tportal.hr

Njegovo srce zarobila je umetnica koja aktivno učestvuje na brojnim umetničkim projektima vezanim za vajarstvo, slikarstvo i poeziju. Sarađivala je pre nekoliko godina i sa slavnim glumcem, pa se pretpostavlja da su se tako i upoznali. Tajanstvena Aleksandra je očito vratila Kijanuu osmeh na lice i veru u ljubav koju je davno izgubio.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: kijanu rivs

Najnovije vesti