Revijama Irene Grahovac i Bate Spasojevića završen 33. Fashion Selection

Revijama Irene Grahovac i Bate Spasojevića završen 33. Fashion Selection

Autor: | 05/11/2019

0

Veliki broj posetilaca i ljubitelja mode, poznate ličnosti Beograda i svi oni koji poštuju rad dizajnera  Irene Grahovac i Bate Spasojevića sinoć su sa zadovoljstvom i velikim aplauzom nagradili nove kolekcije koje su prikazane .

Među zvanicama Irene Grahovac bile su Jelena Gavrilović, Verica Rakočević, Goca Tržan, Milica Dabović, Ogi Radivojević i Biljana Lukić, fotograf  Dejan Milićević i svi oni koji već dugo prate njen rad. Kolekcija puna zanimljivog kolorita i smelo uklopljene boje, krzno koje je prepoznatljivo u radu dizajnerke, kreacije za jesen-zimu 2019/20 , kaputi, bunde ali i posebne i drugačije ženske tašne za one dame koje imaju drugačiji stil koji umeju da nose. Pažljivo kombinovani materijali i već dobro poznat autorski pečat Irene Grahovac, a sada još upečatljiviji, upadljiviji  ispraćen  je ovacijama i zadovoljstvom prisutnih.

Bata Spasojević sinoćnom revijom proslavio je 25 godina rada I 20 godina svog brenda Individual.  To je I bio povod da u publici budu brojne poznate ličnosti,

Neda Ukraden , Mira Škorić, Kija Kockar, Sloba Radanović, novinarka Jelena Gajšek, Saša Plećević (dr Feelgood), Dragan Marinković maca, Dušica Jakovljević  i mnoga imena koja i privatno vole da nose kreacije ovog svetski priznatog dizajnera . Paris Fashion Week je mesto gde je Bata Spasojević započeo i  proslavu 20-ogodišnjice  postojanja brenda Individual. Njegova nova kolekcija “ Trezor” sinoć je prikazana u okviru 33.Fashion Selection-a. Muško-ženski modeli za jesen/zimu 2019/20, splet luksuznih materijala, crne boje, kože i eko krzna, odišu šikom Pariza, a upotpunjuju ga efektna obuća, torbe, nakit i ostali aksesoari. I ovoga puta  Bata je  upotpunio celokupni modni doživljaj muzičkim elementom te je popularni trio  “Hurricane” ,koga čine Sanja Vučić, Ksenija i Ivana Nikolić, uveličao ovaj modni spektakl.

Publika je snažnim ovacijama ispratila i nagradila rad naših  uspešnih kreatora dok je njihovim revijama predhodila kolekcije gošće iz Novog Pazara , Mirsade Bulić Čalaković koja svojim radom poručuje da čipka, svila i saten nemaju kompromis. Kolekcija “Winter Garden“ priča je o snovima, ponosu, ljubavi prema dizajnu. Ovo je Mirsadina  treća samostalna revija . Elegantan,sveden, unikatan dizajn napravljen od najkvalitetnijih materijala okosnica je kolekcije kaftana u kojoj je svaki detalj ručno rađen. „Winter Garden“ zapravo je priča o snovima, ponosu, upornosti i izrazitoj  ljubavi prema dizajnu.

Sinoć  je posetioce obradovala i visoko kvalitetna, glamurozna konfekcija nove  robne marke MB contur. Mira i Božica Cvetković svojim kreacijama veličaju ženstvenost i otmenost, uz uočljivu beskompromisnost bez preterivanja. Svi njihovi modeli čine žene vitkim i atraktivnim, zahvaljujući dubokim šlicevima, dekolteima, asimetriji.Specijalna gošća revije , koja je takođe nosila kombinezon brenda MB contur bila je mlada zvezda Luna Đogani koja je svojom pesmom i koreografijom zajedno sa manekenkama posebno predstavila kolekciju .

Srđan Šveljo , još jedno ime sinoćne revije mode, već godinama se na razne načine zabavlja kroz muziku, modu, umetnost. Ono što predstavlja kroz seckanje elemenata iz časopisa da bi ih sklopio u kolaže uradio  i za kolekciju “REMIX” . Stare vintage komade on menja  dodavanjem elemenata sa drugih vintage komada i tako dobija nešto potpuno novo, zabavno i drugačije u odnosu na sve što se može videti na ulici. Njegova moda odraz je slobode, avangarde,različitosti i lepote koja je tu ispred nas ali je ne vidimo. Kolekcija “REMIX” je tu da ohrabri i oslobodi od svih stega, predrasuda i uticaja i učini da oni koji žive modu počnu najzad da se igraju i raduju istoj. Naredni Fashion Selection kao prestižna manifestacija mode zakazan je za proleće 2020.god.

hellomagazin.rs Modna agencija Select